Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy az én hibám tényleg? Fiúk é lányok válaszát is!

Figyelt kérdés

Bartánőmmel összevesztünk nagyon,ő ilyenker azt szokta mondani,-"hogy a te hibád és tudod,hogy most nagyon sokat kell érte tenned,hogy helyre hozd"-,mikor mondom neki,hogy kettön áll a vásár és a te kezed is benne van és neked istenni kell érte valmit,hogy helyre jöjjön,erre annyt mond,hogy-"tudom,de neked kell teperni és ne kezd megint"- és le csapja a telot és nem veszi fel.

Vélemény fiúk,lányok?

2011. dec. 6. 08:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne hívd vissza. Ne keresd, ne beszélj hozzá, ne írj neki faszbúkon sem.

Az ilyen magának való.

2011. dec. 6. 08:27
 2/7 anonim ***** válasza:

1. Nem tudjuk, hogy mi történt, így nem tudjuk, hogy kinek a hibája.

2. Aki mindig ezt mondja, valószínűleg érzelmileg akarja a másikat zsarolni. NE hívd fel.

2011. dec. 6. 08:41
 3/7 A kérdező kommentje:

08:41

ez az "elözmény"

Barátnőmmel majdnem 2 éve vagyunk együtt,de az útobbi egy hónapban nagyot frdult a világ velünk...

Sokat veszkszünk,és olyankor elküld a p****ba,most már oda fajúlt,hogy törölt minden honnan,meg nem beszélünk csak pár szót üzebetben...mindig azt mondta,hogy szeret meg imád meg tőlem akar gyereket meg ilyenek,de akárhova megy akár mit csinálj mindig egy pasival köt ki(de nem úgy)csak beszélget velük(elvileg,nem igen hiszek neki,lehet,hogy flörtől,mást nem hiszek,mert nem olyan)mindig azt kértem tőle,hgoy mndjon elminden és ne hazudjon és akkor megbocsájtok neki,ha olyan a dolog,de ezt mindig cska mondta,de sosem csinálta..most meg ki bújt a szőg a zsákból kérdezgettem egy srácról,ő meg csak hebeget meg habogot,vagyis mondhatjuk,hogy tagadta,kiderült,hogy egy csomot beszélgetett vele,de csak úgy ismeretlenül,nem is tudta ki az,de ő kezdte és nem ez volt az elsö,most meg sír,hogy engem szeret meg ilyenek,de ezek után nem tudok neki hinni,vagy csak nem akarok...olyanokkal beszélget több óra hosszát vagy félnapok akiket nem is ismer és ad a szavukra,velem meg anno beszélt napi 1 órát összesen,meg már rázott is le miattuk,hogy bocsi,de mennem kell,de közben ott beszélt velük engem meg került...:(

Lehet,hogy kicsit össze-vissza írtam,de remélem érthető azért:)

2011. dec. 6. 08:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Totál összevisszaság, de én értettem. :)

A csajod másfelé kacsintgat, ennyi a történet, csak még nincs "úgy" Veled, hogy akár szakítson, akár félrelépjen.

Ha szeretitek egymást, akkor még érdemes tenni érte, de a magánvéleményem az, hogyha már ennyire érdeklődik más pasik iránt a barátnőd, talán jobb lenne Neked, ha hagynád, hadd menjen.

2011. dec. 6. 09:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez a "te hibád, te tegyél érte, hogy helyrehozd" ez egy olyan dolog, hogy általában tényleg 2 emberen múlik egy vita. Nincs igaza barátnődnek, és ha tényleg ilyen hisztis, akkor hagyd ott. Akkor nyugodt szívvel beszélgethet más pasikkal. Tudom, hogy nehéz, de idővel jobb lesz.
2011. dec. 6. 09:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Lelki terror?

Küldd el az anyjába!

Így sosem fog tisztelni!

2011. dec. 6. 15:18
 7/7 anonim ***** válasza:

látszik, hogy ez a csaj imádja ha kinyalják neki és ha vita van akkor kb az a lényeg hogy teljesen mindegy, hogy mi meg hogy történt, te vagy a hibás, és neked kell esdekelned neki, hogy bocsásson meg, azért is ami az ő hibájaXDXD ha már törölt kb mindenhonnan az valszeg azt jelenti, hogy az életéböl is ki akar törölni, legalábbis nekem ez a tapasztalatom, max még nehéz neki, mert te nem akarsz letérdelni elé és a talpát nyalni folyton, főleg ha ilyeneket mondd hogy "neked kell teperni" mint aki a tulajdonának tekint téged és ő a hercegnő akinek ha nem teljesíted a parancsait már sír kb, és keres másik talpnyalót... kompromisszum alapján mondhatnád neki, hogy bocsánatot kérsz, de ismerje be ő is, hogy ő is hibás részben, és ha ilyesmire nem hajlandó, ha ennyit nem érsz neki, és nem szeret annyire, mert a büszkesége nagyobb annál, akkor nem érdemes a sajnálatodra sem...

17/L

2011. dec. 6. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!