Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, társkeresőn keresztül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, társkeresőn keresztül sikerült összejönnötök egy olyan pasival, akivel boldog párkapcsolatot tudtatok létesíteni?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra vagyok még nagyon kíváncsi, vagy ha valami más úton találtatok rá az "igazira", azt elmesélnétek, hogy hol és hogyan történt? Ötletem sincs, hol tudnék olyan pasit keresni, aki ugyanígy komoly kapcsolatra vágyik...
2011. dec. 6. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Én ismerek olyan párokat, akik internetes társkeresőn találkoztak, és azóta már boldog házasok. Úgyhogy ne add fel! :)

Én a volt munkahelyemen ismerkedtem meg a férjemmel. Egy emeleten dolgoztunk, hasonló, de nem ugyanazon munkakörben. Eleinte fel sem figyeltünk egymásra, főleg mert én egy nehéz szakításon voltam túl, nem bizalmaskodtam senkivel. Ugyanakkor részt vettem az informális eseményeken (pl. elmentünk a kollégákkal sörözni) és a férjem felfigyelt rám. Udvarolt, udvarolt, míg végül beadtam a derekam. Életem legjobb döntése volt :).

Szóval csak járj nyitott szemmel, de ne erőltess semmit. Csak add mindenhol önmagad, legyél mindenkivel kedves. Észre fogják venni, a többi pedig már történik magától. Sok sikert!

2011. dec. 6. 18:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Örülök, hogy megtaláltad életed párját, és irigyellek is érte. :) Remélem, egyszer én is megtalálom...
2011. dec. 6. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Én ismerek több házaspárt is, akik a neten ismerték meg egymást, szóval komoly társkeresőkön érdemes körülnézni.
2011. dec. 6. 18:37
 4/4 anonim ***** válasza:

én egy netes társkeresőn ismertem meg a férjemet.

másfél év után házasodtunk össze.

az egyik barátnőm is neten ismerte meg a pasiját , 5 éve vannak együtt, jegyesek. és az egyik volt pasim is, bár ők chaten jöttek össze, de 2 éve tart.

ne add fel.

25/N

2011. dec. 17. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!