Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Higyjek neki ezek után?

Figyelt kérdés
a párom regisztrált a badoo.hu-ra mert megnéztem az emailjét és jött levél onnan neki, és regisztráltam rá, és megtaláltam a páromat is ott. oda volt írva h szeretne megismerkedni egy 19-31 év közötti nővel. felhívtam és mikor megkérdeztem mi ez az oldal, tiszta ideges lett. mondtam kérdezze meg az anyját és azt mondta h ő csinálta. de az anyja miért akar a fiának csajt szerezni ha itt vok én? ez tiszta homályos ez a dolog. valami nem stimmel. higyjek a páromnak?
2012. nov. 28. 10:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem bíznék ebben a badooban, nekem olyan e-mailek jöttek onnan hogy xy üzenetet küldött mikor le voltam onnan törölve! Ez még nem azt jelenti, hogy megcsal vagy meg akar, de szerintem tisztázd le vele a dolgot és légy körültekintő. (remélem érted mire gondolok)
2012. nov. 28. 11:04
 2/12 A kérdező kommentje:
de láttam a fényképét is meg h találkozni akar 19-31 év közötti nővel. ez már nem véletlen szerintem. nem?
2012. nov. 28. 11:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem higgyél (sic)
2012. nov. 28. 11:12
 4/12 A kérdező kommentje:
ebben miért vagy olyan biztos? ott volt a fényképe = valaki feltöltötte. ott volt hogy ismerkedne = valaki a sok választás közül a találkozást jelölte be.
2012. nov. 28. 11:14
 5/12 anonim ***** válasza:
ha valaki oda regisztrál akkor automatikusan azt teszi ki nekem is kirakta mikor be se állítottam. Ja és én is egy csapdába kerültem mert úgy kerültem oda hogy jöttek az e-mailek facebookos ismerősöktől hogy beszélni akarnak velem a badoon ami persze egy nagy hazugság volt. De teljesen meg értelek én is gyanakodnék. csak azt nem értem az anyja miért regisztrálná őt fel bárhova is?!
2012. nov. 28. 11:17
 6/12 anonim ***** válasza:
Értem, hogy bizalmatlan vagy ezek után, de ez a Badoo nekem is küld olyan dolgokat amik elég személyesek, de semmi közöm hozzájuk, nem adtam meg adatot, stb... Lehet, hogy máshonnan halászták le a pasid adatait.
2012. nov. 28. 11:17
 7/12 A kérdező kommentje:
az anyja mondta a pasimnak hogy ő csinálta. gondolom azért mert nem bír engem az anyja és szét akar választani. de ha esetleg mégis a párom csinálta?.... valaki pedig megcsinálta mert fényképet is töltött fel !
2012. nov. 28. 11:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Valaki biztos regisztrált de ez még nem jelenti azt hogy nem szeret. Járj a dolgok végére szerintem.
2012. nov. 28. 11:29
 9/12 A kérdező kommentje:
de hogyan? ha rákérdezek úgyse mondja meg:(
2012. nov. 28. 11:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, nincs gáz. Én életemben nem jártam a badoo-n és egyszer csak elkezdtek onnan levelek jönni. Aztán valahogy a facebookos ismerőseimet kezdte mutogatni az facebookos képeikkel, hogy ők is ott vannak. Ezt is e-meil-ben küldte el. Aztán beléptem valahogy az oldalra az oldalra és letöröltem azt a profilt, ami nekem ott volt.

26/N

2012. nov. 28. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!