Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiatal fiúknak miért imponál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal fiúknak miért imponál egy idősebb lány?

Figyelt kérdés
Annyira nem értem és annyira zavar amikor pl. Egy 17 éves srác beakar vágòdni egy 20 évesnek.Az önála fiatalabb csajokra meg szemrehányásként közlik h,éretlenek.Annyira feltud engem ez zaklatni.Már nem egyszer hallottam h egy két évvel idősebb fiú visstautasítutta a csajt.Nem ez volna a normális h a fiú 2-4 évvel idősebb?Ha esetleg vlm nagy bikavadítò fiúcskának sikerül lecsapnia egy nála 5 évvel idősebb nőre mégis mit kEpzel mit fog majd vele csinálni?Komolyan azt gondoljàk h egy huszonéves nő majd a tinik közt fog majd keresgélni?Van egy sejtésem a saját kérdésemre válaszomként tőletek.Na de jöhetnek a válaszok,feltevések.

2013. júl. 26. 01:19
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:

Együttérzek. :)

2013. aug. 8. 11:37
 52/60 anonim ***** válasza:

Merrefelé laksz? :D

2013. aug. 8. 13:28
 53/60 anonim ***** válasza:
King Kong! Budapesten! A párom most üzleti úton van, ezért a szüleimnél vagyok egy darabig a IX. kerületben.
2013. aug. 8. 14:42
 54/60 A kérdező kommentje:

Rikumlyn,nem nem utasítanálak el a korod miatt.De ha fiatalabb volnál akkor erősen meggondolnám a dolgot.De én nagyon az a jövőbe nézős típus vagyok hogy hogy néz ki pl. egy 48 éves nő mellett egy 38 éves.Na ez undorító.Aki nem érti a kérdést az a választ se fogja.Nem kell mindig megérteni mások felfogását.Más és kész,pont.

Mindet elolvastam és újra megismétlem(mivel az előző válaszomban volt)h igen ha vlk tényleg szerelmes akkor nem számít a kor.De ha csak ,,válogatok" akkor idősebbek a célpont.Én ilyen neveltetést kaptam ez a norma.Nem tudok ezen változtatni ilyen egyszerűen a hozzáállásom.És igen lehet h igazatok van még nem voltam igazán szerelmes...

Valamennyire kezdtek meggyőzni a dologgal.Illetve az utóbbi válaszolóknak kellemesebb volt az írását elolvasni.(a legelsőkhöz képest)Ezt most nem tudom miért mondom.csak jó ha tudjátok.

Ez így ironikus lesz,de tényleg köszönöm a válaszokat.Szívesen hallgatom mások véleményét!

2013. aug. 8. 15:06
 55/60 anonim ***** válasza:
.....
2013. aug. 8. 15:14
 56/60 anonim ***** válasza:

#55:

Ez most mi akart lenni?

2013. aug. 9. 16:33
 57/60 A kérdező kommentje:
Ezt én is szeretném megtudni!
2013. nov. 27. 06:38
 58/60 anonim ***** válasza:
Hát mindegy. Szerintem ezt már úgysem fogjuk tudni kideríteni :)
2013. dec. 1. 18:03
 59/60 anonim ***** válasza:
Annyi baj legyen… :D
2013. dec. 1. 18:27
 60/60 Botkos válasza:
Ohm en 15 vagyok baratnom most lett 18 es azert keresek nalam idosebbeket mert en koromhoz kepest eleg erett vagyok es komolyabb kapcsolatot keresnek es ezt egy 14 ev koruli lannyal nem lehetne kivitelizni nagyon ritka az olyan 14 ev koruli lany aki komolyabban gondolkodik
2017. máj. 11. 22:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!