Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiatal fiúknak miért imponál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal fiúknak miért imponál egy idősebb lány?

Figyelt kérdés
Annyira nem értem és annyira zavar amikor pl. Egy 17 éves srác beakar vágòdni egy 20 évesnek.Az önála fiatalabb csajokra meg szemrehányásként közlik h,éretlenek.Annyira feltud engem ez zaklatni.Már nem egyszer hallottam h egy két évvel idősebb fiú visstautasítutta a csajt.Nem ez volna a normális h a fiú 2-4 évvel idősebb?Ha esetleg vlm nagy bikavadítò fiúcskának sikerül lecsapnia egy nála 5 évvel idősebb nőre mégis mit kEpzel mit fog majd vele csinálni?Komolyan azt gondoljàk h egy huszonéves nő majd a tinik közt fog majd keresgélni?Van egy sejtésem a saját kérdésemre válaszomként tőletek.Na de jöhetnek a válaszok,feltevések.

2013. júl. 26. 01:19
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
0%
te szerencsétlen f*** eleve 10 év??? tudsz te számolni? énekem szakmám van és jól keresek évek óta nettó 160e ft életem során 120 alatt soha nem kerestem te mégis mennyit keresel hogy így okoskodsz és ítélsz? és ha lenne szövegértelmezésed akk rájöttél volna hogy beláttam hogy vannak fiatal korban lévő idióták is és valóban vannak normális 20-on éves nők is csupán azt mondom hogy több a fiatalok között a norm. mit ellenkezőleg és ha már csalódni kell én szívesebben csalódok fiatalabban mint 1 öregebben ... ja és hogy irigy :DDDD lol mégis mire lenék irigy??????? rád mérget vehetsz hogy nem !!! kertes házban lakok havi 160 at keresek nettóba átlagosan 21 évesen már ujfajta dízel:D bmw-vel járok 24 felnikel :D akk mégis mire? a 20-éves barátnődre??? ugyan kérlek ezt te sem gondolhatod komolyan! kocsim fiatalabb!!! :D
2013. júl. 27. 10:52
 22/60 anonim ***** válasza:
95%

És szerinted ki nem sz*rja le,hogy mennyit keresel és milyen a kocsid?

Irigy arra lehetsz,hogy egy normális nő ilyen agyi szinttel nem akar veled szóbaállni amit nem is csodálok..

2013. júl. 27. 10:59
 23/60 anonim ***** válasza:
44%

fogalmam sincs milyen jogon ítéled el a kérdezőt mert fiatal csak buta csitri lehet? ne magatokból induljatok ki!!!

2 tanult nő van okos már kevésbé :S engem oltasz miközben az élőholtak simán békén hagynának ha kitörne a zombi apokalipszis!!! kajak még rád sem figyelnének elmennének melletted mint ha csak 1 tárgy volnál a kutyámat hamarabb megtámadnák mint téged komolyan csak sajnálni tudom azt a nőstényt aki veled összejön bármilyen kiélt r*** is!

Ez olyan mint ha más kulturával más szokásokkal rendelkeznék attól mert valaki másképp gondolkodok már csak idióta lehet? minden kultúrával így vagy? mi levágjuk a disznót és a saját belébe visszatöltsük mások szerint meg ez a netovább amennyi ház annyi szokás attól függetlenül hogy neked milyenek a szokásaid még én nem ítélek el a hozzá állásod más véleményéhez logikájához meg 1 szerűen szóra sem méltó. szerintem hagyuk ezt ennyiben: NEM ÉRTÜNK 1 -ET!

2013. júl. 27. 11:25
 24/60 anonim ***** válasza:
100%
38%-os, Te mit szívsz, és hol lehet ilyet kapni?
2013. júl. 27. 12:24
 25/60 anonim ***** válasza:
0%
King kong a nevedből is látszik hogy majom vagy anyád fűvét szívom amúgy itt van melletem hihetetlen mennyi gyökér ember van fuck törlöm is ezt a szart betegek nyaljátok ki azt amit mások belevertek a csajotokba!!! ocsmány férgek!
2013. júl. 27. 12:53
 26/60 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 38%-os most öngólt lőttél,mert ha nem vetted volna észre a kérdező pont azt csinálja amit te rosszként leírtál.A saját kis teóriáját erőlteti rá mindenkire,aki nem ért vele egyet,az h*lye és azt már leszólja.(pl. az egyes válaszolót) És te magad is ugyanezt csinálod..

Én speciel nem azért "oltalak" mert más a véleményed.Minden embernek joga van véleményt alkotni.Az én bajom az hogy a te véleményed viszont egy rosszindulaton,feltételezéseken alapuló baromsághalmaz amit csapnivaló helyesírás útján közölsz.

Az hogy engem és a barátnőmet látatlanba sértegeted,már csak kiemeli a primitívségedet.

2013. júl. 27. 12:53
 27/60 anonim ***** válasza:
90%
A 25-ös számú kommented pedig már tényleg a sötétség legmagasabb fokáról árulkodik..
2013. júl. 27. 12:55
 28/60 anonim ***** válasza:
0%

25 dik írásomat nem neked (nektek) szántam hanem aki az azelőtti írásomat nem tudta értelmezni .

Igazat megvalva kicsit meglepődtem ugyanis tisztában voltam hogy Magyarországon az átlagembereknek nincs sok sütnivalójuk csak hogy ennyien vannak azt nem hittem volna :S szerintem ezt a vitát itt zárjuk le nem értünk 1 et viszont ha nehezen is megy neked tisztelve a másikat emberségesen fejezük be én képes vagyokrá és ti? nem csak rátok értem most

2013. júl. 27. 13:04
 29/60 anonim ***** válasza:
67%

38%

Szívódj fel b+, van elég gyökér nélküled is!

2013. júl. 27. 13:09
 30/60 anonim ***** válasza:
95%

38%-os ! Most komolyan mi köze van ennek az egész témának ahhoz, hogy mennyit keres az ember vagy,hogy milyen kocsija van ? Gondolom ,te sem voltál még szerelmes....Egyébként a kérdésre válaszolva ("A fiatal fiúknak miért imponál egy idősebb lány?") : Szerintem ,ez egyáltalán nem így van.... 20 évesen, ha egy 25 éves lány tetszik/vagyok belé szerelmes, nyilván annál akarok bevágódni, de ha egy 17 éves akkor annál!És az már (GONDOLOM) csak természetes, hogy 20 évesen nem fogok flörtölni egy 14-16 éves kislánnyal! És félre értés ne essék(!), nem a korkülönbség miatt (szerintem 2-4 év korkülönbség bármelyik nem irányában elmegy....), hanem mert egy 14-16 éves lány még gyereknek számít.....

Ja és 38%-os ! Ha ennyire érdekel : 2 SZÁZEZER fölött keresek jelenleg nyári munkával, de tanítási időben egyetem mellet német országban....De ha te az embereket a ruhájuk és a pénztárcájuk alapján ítéled meg, akkor szánalmasabb vagy mint hiszed.... -.-"

2013. júl. 27. 13:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!