Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal fiúknak miért imponál egy idősebb lány?
És szerinted ki nem sz*rja le,hogy mennyit keresel és milyen a kocsid?
Irigy arra lehetsz,hogy egy normális nő ilyen agyi szinttel nem akar veled szóbaállni amit nem is csodálok..
fogalmam sincs milyen jogon ítéled el a kérdezőt mert fiatal csak buta csitri lehet? ne magatokból induljatok ki!!!
2 tanult nő van okos már kevésbé :S engem oltasz miközben az élőholtak simán békén hagynának ha kitörne a zombi apokalipszis!!! kajak még rád sem figyelnének elmennének melletted mint ha csak 1 tárgy volnál a kutyámat hamarabb megtámadnák mint téged komolyan csak sajnálni tudom azt a nőstényt aki veled összejön bármilyen kiélt r*** is!
Ez olyan mint ha más kulturával más szokásokkal rendelkeznék attól mert valaki másképp gondolkodok már csak idióta lehet? minden kultúrával így vagy? mi levágjuk a disznót és a saját belébe visszatöltsük mások szerint meg ez a netovább amennyi ház annyi szokás attól függetlenül hogy neked milyenek a szokásaid még én nem ítélek el a hozzá állásod más véleményéhez logikájához meg 1 szerűen szóra sem méltó. szerintem hagyuk ezt ennyiben: NEM ÉRTÜNK 1 -ET!
Kedves 38%-os most öngólt lőttél,mert ha nem vetted volna észre a kérdező pont azt csinálja amit te rosszként leírtál.A saját kis teóriáját erőlteti rá mindenkire,aki nem ért vele egyet,az h*lye és azt már leszólja.(pl. az egyes válaszolót) És te magad is ugyanezt csinálod..
Én speciel nem azért "oltalak" mert más a véleményed.Minden embernek joga van véleményt alkotni.Az én bajom az hogy a te véleményed viszont egy rosszindulaton,feltételezéseken alapuló baromsághalmaz amit csapnivaló helyesírás útján közölsz.
Az hogy engem és a barátnőmet látatlanba sértegeted,már csak kiemeli a primitívségedet.
25 dik írásomat nem neked (nektek) szántam hanem aki az azelőtti írásomat nem tudta értelmezni .
Igazat megvalva kicsit meglepődtem ugyanis tisztában voltam hogy Magyarországon az átlagembereknek nincs sok sütnivalójuk csak hogy ennyien vannak azt nem hittem volna :S szerintem ezt a vitát itt zárjuk le nem értünk 1 et viszont ha nehezen is megy neked tisztelve a másikat emberségesen fejezük be én képes vagyokrá és ti? nem csak rátok értem most
38%
Szívódj fel b+, van elég gyökér nélküled is!
38%-os ! Most komolyan mi köze van ennek az egész témának ahhoz, hogy mennyit keres az ember vagy,hogy milyen kocsija van ? Gondolom ,te sem voltál még szerelmes....Egyébként a kérdésre válaszolva ("A fiatal fiúknak miért imponál egy idősebb lány?") : Szerintem ,ez egyáltalán nem így van.... 20 évesen, ha egy 25 éves lány tetszik/vagyok belé szerelmes, nyilván annál akarok bevágódni, de ha egy 17 éves akkor annál!És az már (GONDOLOM) csak természetes, hogy 20 évesen nem fogok flörtölni egy 14-16 éves kislánnyal! És félre értés ne essék(!), nem a korkülönbség miatt (szerintem 2-4 év korkülönbség bármelyik nem irányában elmegy....), hanem mert egy 14-16 éves lány még gyereknek számít.....
Ja és 38%-os ! Ha ennyire érdekel : 2 SZÁZEZER fölött keresek jelenleg nyári munkával, de tanítási időben egyetem mellet német országban....De ha te az embereket a ruhájuk és a pénztárcájuk alapján ítéled meg, akkor szánalmasabb vagy mint hiszed.... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!