Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiatal fiúknak miért imponál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal fiúknak miért imponál egy idősebb lány?

Figyelt kérdés
Annyira nem értem és annyira zavar amikor pl. Egy 17 éves srác beakar vágòdni egy 20 évesnek.Az önála fiatalabb csajokra meg szemrehányásként közlik h,éretlenek.Annyira feltud engem ez zaklatni.Már nem egyszer hallottam h egy két évvel idősebb fiú visstautasítutta a csajt.Nem ez volna a normális h a fiú 2-4 évvel idősebb?Ha esetleg vlm nagy bikavadítò fiúcskának sikerül lecsapnia egy nála 5 évvel idősebb nőre mégis mit kEpzel mit fog majd vele csinálni?Komolyan azt gondoljàk h egy huszonéves nő majd a tinik közt fog majd keresgélni?Van egy sejtésem a saját kérdésemre válaszomként tőletek.Na de jöhetnek a válaszok,feltevések.

2013. júl. 26. 01:19
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:

"Igazat megvalva kicsit meglepődtem ugyanis tisztában voltam hogy Magyarországon az átlagembereknek nincs sok sütnivalójuk csak hogy ennyien vannak azt nem hittem volna :S"

ja , tényleg többen vannak mint gondoltam -.-"

30-as voltam

2013. júl. 27. 13:27
 32/60 anonim ***** válasza:
0%
nem komentelek mint írtam amúgy meg 14 évtől lehet .... huzni a csajokat és parlamentben ülő külömb emberek hozták ezt a törvényt mint te szal milyen kislány? mint irtam is neveltetés kérdése is olvas vissza ha valammi nem világos szövegértés... de nem érdekel legyél te a nyertes (okos enged)
2013. júl. 27. 13:30
 33/60 anonim ***** válasza:
ÚÚÚÚ legyek én a "nyertes" :O ha te ezt az egész kis "vitát" egy versenynek fogod fel, akkor elveszett ember vagy! Ja és a Magyar parlamentben nálam sokkal különb emberek ülnek....Istenem mekkora szerencse, hogy ott hagytam MO-t....
2013. júl. 27. 13:35
 34/60 A kérdező kommentje:
Senkinek se sikerült végülis megérteni a kérdésem.Rögtön mindenki a dugásròl dumálgatott.Kb. Mindenki azt a szerencsétlen 38%-ost szídja a végére.Végül egy jò kis vita show lett az egyszerű kérdésemből,amire nem kaptam kapòs választ.
2013. júl. 28. 01:27
 35/60 anonim ***** válasza:
Kérdező már meg kaptad a választ, nem is 1x....Pl. a 12-es válaszában!
2013. júl. 28. 02:21
 36/60 anonim ***** válasza:
52%

Ha az eddígiek nem elég kielégítő válaszok, akkor mégis milyen válaszra vársz?

2013. júl. 28. 07:17
 37/60 A kérdező kommentje:
Az h én nem is a dugási sztoriaitokra voltam kíváncsi.Hanem h a dolog miértjét?Jó lehet h igazatok van h ilyenkor még ,,éretlenek" de én itt nem arra gondolok h jól meg nőtt-e már a csöcse...Hanem a belső,h jókat lehessen beszélget elmászkálni szórakozni.Erre képes volnék egy adott fiúval akkor miért nem jó.Mert elítél azt gondolja h jaj kis buta liba.És ha én nem olyan vagyok?Gratulálunk h a ti meglátástok szerint az a jó h egy fiatal fiú csakis a farka után megy.És h szerintem egy fiú 4 évvel idősebb az az én dolgom h fogom fel,nekem ez az ideál.
2013. júl. 29. 18:41
 38/60 anonim ***** válasza:
85%
PFFFFFFFFFFFFFFFFF!!! Egyrészt nem a dugási sztoriainkat meséltük el, másrészt neked lehet, hogy a 4 évvel idősebb pasik jönnek be, de én nem tudok ÚGY nézni egy 16 éves kislányra (20 évesen), mint a 25 éves barátnőmre! És most nem a külsőre gondolok..... Ha idáig nem értetted akk ezután sem fogod....
2013. júl. 29. 19:16
 39/60 anonim ***** válasza:
100%

Eddíg szinte csak helyeseltem, nagyon nemszóltam bele, na mostjön ez.

Kérdező! Most nemazért, de "dugási sztorik" nem tartoznak bele a kapcsolatba? Mert szerintem igen. Mondjuk ez csak mellékes.

A lényeg, hogy nálam egy pl. 2 évvel fiatalabb (14 éves) csaj még igencsak éretlen agyilag, amíg külsőre akár lehet egy 10/10-es csaj is. És bocs, de nekem a belső fontosabb, és egy fiatalabb, éretlenebb csaj nemjön be.

És ha ott tartunk, hogy ki ítél el kit: pont Ti lányok vagytok azok, akik legtöbbször esélyt sem adtok akár egy 1 évvel fiatalabb pasinak sem, mondván, hogy éretlen. Akkor most miről is beszélünk? Persze, mi megyünk a farkunk után...

Itt vagyok én 16 éves, azok a csajok akiket ismerek, megmondják, hogy érettségre sok 20-on évest lekörözök, mégis ha idősebb (18-20 éves) csajjal ismerkedek, ritkán van esélyem.

Mégis kire kéne hajtanom? A Te elméleted szerint a 12 évesekre?

Ahogy #12 megmondta, az a divat, hogy a pasi idősebb, és minnél idősebb, annál menőbb a csaj a baráti körében. Csak szerintem pont ez a viselkedés vall az éretlenségre. Elég gyerekes hozzáállás, hogy csak a pasi lehet idősebb. Egy érett csaj/nő tudja, hogy ez nemcsak így van, és egyetértek velük :)

Persze a Kérdezőt, és a többi hasonlóan gyerekesen gondolkodó csajt úgyse lehet meggyőzni az igazunkról, kár is erölködnünk ;)

2013. júl. 29. 19:50
 40/60 anonim ***** válasza:
100%
King Kong! Ment a zöld pacsi ;)
2013. júl. 29. 19:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!