Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal fiúknak miért imponál egy idősebb lány?
"Igazat megvalva kicsit meglepődtem ugyanis tisztában voltam hogy Magyarországon az átlagembereknek nincs sok sütnivalójuk csak hogy ennyien vannak azt nem hittem volna :S"
ja , tényleg többen vannak mint gondoltam -.-"
30-as voltam
Ha az eddígiek nem elég kielégítő válaszok, akkor mégis milyen válaszra vársz?
Eddíg szinte csak helyeseltem, nagyon nemszóltam bele, na mostjön ez.
Kérdező! Most nemazért, de "dugási sztorik" nem tartoznak bele a kapcsolatba? Mert szerintem igen. Mondjuk ez csak mellékes.
A lényeg, hogy nálam egy pl. 2 évvel fiatalabb (14 éves) csaj még igencsak éretlen agyilag, amíg külsőre akár lehet egy 10/10-es csaj is. És bocs, de nekem a belső fontosabb, és egy fiatalabb, éretlenebb csaj nemjön be.
És ha ott tartunk, hogy ki ítél el kit: pont Ti lányok vagytok azok, akik legtöbbször esélyt sem adtok akár egy 1 évvel fiatalabb pasinak sem, mondván, hogy éretlen. Akkor most miről is beszélünk? Persze, mi megyünk a farkunk után...
Itt vagyok én 16 éves, azok a csajok akiket ismerek, megmondják, hogy érettségre sok 20-on évest lekörözök, mégis ha idősebb (18-20 éves) csajjal ismerkedek, ritkán van esélyem.
Mégis kire kéne hajtanom? A Te elméleted szerint a 12 évesekre?
Ahogy #12 megmondta, az a divat, hogy a pasi idősebb, és minnél idősebb, annál menőbb a csaj a baráti körében. Csak szerintem pont ez a viselkedés vall az éretlenségre. Elég gyerekes hozzáállás, hogy csak a pasi lehet idősebb. Egy érett csaj/nő tudja, hogy ez nemcsak így van, és egyetértek velük :)
Persze a Kérdezőt, és a többi hasonlóan gyerekesen gondolkodó csajt úgyse lehet meggyőzni az igazunkról, kár is erölködnünk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!