Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítéli el mindenki azt a kombinációt, hogy fiatal lány és idősebb pasi?
Most mondok pár példát... Kíváncsi vagyok, hogy mi elfogadható már a társadalomnak is... persze szívesen elolvasom a ti tapasztalataitokat és véleményeteket is..
Nos, 13 éves lány és egy 20 éves férfi
16 éves lány és egy 22 éves férfi
18 éves lány és egy 29 éves férfi
20 éves lány és egy 32 éves férfi
Én nem ítélem el sőt mivel én is az idősebbeket szeretem abszolút megértem, hogy egy 16 éves miért nem a saját korosztályában keresi a párját.
Mondjuk a 13 éves lány egy 20 éves férfi az kicsit durva, mert egy 13 éves még csak épphogy átlépte a kislánykort másrészt meg 13 évesen nem hiszem, hogy kapcsolatban kéne lennie akárkivel is.
1. csak ebben a korban gáz, 10 év múlva már nem
2. 3. 4. ha a férfi valamit a lányban, nem húzós, csak esélyes, hogy nem maradnak együtt sokáig - mert pl. a csaj nem élte ki magát, vagy a pasas dobja, hisz "kicsi" még. Esetleg a férfi gyereket szeretne, a csajszi nem (fiatalságából adódóan).
Aki 20 évesen kikezd egy 13 évessel az megérdemli,hogy a sitten valakinek a rib@nca legyen.
22 éves vagyok 16 évessel elvből nem kezdenék ki,mert még kamasz.
A másik pedig,hogy nem hiszem,hogy 11-12 éves korkülönbségekkel bármilyen közös téma lehet egy férfi és egy nő között szexen kívül,mert túl nagy ahhoz a generációs szakadék.Ha majd annyi idős leszek,szerintem biztos,hogy nem fogok kikezdeni 18-20 évesekkel,mert a szememben kislányok lesznek.
A másik pedig,hogy az ilyen vénségek csak behülyítik ezeket a lányokat,megdugják és otthagyják,utána pedig az összes itt sír,hogy minden férfi szemét,miközben a hiba bennük van,mert bedőltek egy kanos vén f@sznak és hagyták,hogy kihasználják őket.
"A másik pedig,hogy az ilyen vénségek csak behülyítik ezeket a lányokat,megdugják és otthagyják,utána pedig az összes itt sír,hogy minden férfi szemét,miközben a hiba bennük van,mert bedőltek egy kanos vén f@sznak és hagyták,hogy kihasználják őket."
28-30 éves férfi neked vénség? Te is leszel annyi nemsokára! ne ítélkezz más emberek felett nulla információval, mert könnyen mondhatsz olyat, ami nem igaz!
Simán működhetnek ezek a kapcsolatok. (A 13-20 persze kemény.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!