Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjon társat egy idősebb nő, ha ma már a férfiakat csak a tizenéves lányok érdeklik?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 19:27
1/33 anonim válasza:
Nem mindet bsak a fiatalok érdeklik.Adj magadra,legyél nyitott és csak társra találsz.
2/33 anonim válasza:
HÁT, ha ez igaz lenne, akkor nyilván SEHOGY. Húúha úgyhogy jobb ha nem állítasz ilyet.
L
3/33 anonim válasza:
1! remek válasz, de a valóság az ott van a kérdésben, sajnos igaza van,
kíváncsi leszek miket javasolnak N
4/33 anonim válasza:
"Doktor úr, mit csináljak, hogy úgy álljanak a melleim, mint 16 éves koromban? - Álljon négykézláb."
5/33 anonim válasza:
én sem értem, hogy egy 25 éves mit akar a 16 éves kis pubiktól...
6/33 fospuska válasza:
ezt így ebben a formában nem állítanám. én nem vagyok egy mai sütés,de nem hoznak lázba a sokkal fiatalabb lányok és szerintem ezzel nem csak én vagyok így.
vidéken nehezebb,pesten könnyebb,több a lehetőség az ismerkedésre,több az olyan szórakozóhely,ahova idősebbek járnak.
7/33 anonim válasza:
Nem csak a tizenéves lányok érdeklik a férfiakat nem kell általánosítanod.
8/33 anonim válasza:
Az attól is függ, hány éves vagy te?
9/33 anonim válasza:
Nem hiszem hogy egy 40 éves ffi komoly kapcsolatot tervez egy tini csajjal. Agyilag gyerek az még hozzá.
A tini csajokat meg nem érdeklik a 40 éves férfiak :)
10/33 anonim válasza:
engem pont az idősebek vonzanak
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!