Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjon társat egy idősebb nő, ha ma már a férfiakat csak a tizenéves lányok érdeklik?
Na a nők is az idősebb pasikat szeretik!
De gondolom te korodbelit akarsz?
Mégis mi olyan bazi nagy szám a "komoly" kapcsolatban? Magamra mosok, takarítok, éhen sem haltam.
Beszélgetőpartnernek való intelligens FÜGGETLEN, GYERMEKTELEN nő meg ritka mint a fehér holló.
35 ffi
Egyedülálló vagyok és komoly kapcsolatot akarok. Nincs gyermekem, nem volt még feleségem.
31/F
Csak az a baj, hogy engem viszont nem a huszonévesek érdelenének szívem szerint, hanem a normális,30-40 közötti érttelems férfiak. DE... azok foglaltak. Úgyhogy singli vagyok, és próálom ennek az előnyeit élvezni, ha már így alakult:-)
Utolsó voltam
Na nehogy már elsirassalak! Én itthon vagyok a gyerekkel, mosok főzök takarítok orvoshoz rohangálok meg minden, huszonévesen le sem sz.rnak a pasik.
A szomszédasszonyom 45 éves elvált, és esténként a huszonéves egyetemisták egymásnak adják a kilincset, egész este nyekergetik az ágyat, meg visitoznak. Mondjuk igen jól néz ki a nő, valami jó állása van. Sokáig azt hittem hogy pénzért nyomják, de nem: a szex kedvéért. A múlt nyáron egy délután-este négyen nyomták le. Irígy is vagyok!
Kedves utolsó. Elvált vagy? Tegyük fel igen. Nos ez esetben pl részemről máris több kérdés merül fel.
25 alatt vagy felett vagy? Mennyi idősen vállaltál gyereket? Mennyi ideje ismerted az apát előtte? Eléggé átgondoltátok anno?
Számomra sokszor nem is a tény zavaró, hogy más gyerekét kellene tutujgatni, hanem maga a tény, hogy mennyire felelőtlenül választott apajelöltet magának az illető nő.
Pl aki 24 évesen már elvált és mondjuk 2 éves gyereke van, ott azért erősen aggályosnak tartom a párválasztási szokásait az illetőnek. Ilyenkor szokott a elindulni a keressünk balekot program, vagy a párt keresek nem apukát szöveg. Természetesen akinek egy kis esze van jól tudja hogy a nőt sosem lehet külön kezelni a gyerekétől.
35 ffi
Na gyerekek!
Ez úgy van a gyakorlatban, hogy ki ez után vonzódik ki az után.
Meg van, hogy mennyien kedvelik a saját korosztályukat, mennyien az idősebbeket és mennyien a fiatalabbakat...
Ilyen az élet, ez a természetes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!