Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy találjon társat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjon társat egy idősebb nő, ha ma már a férfiakat csak a tizenéves lányok érdeklik?

Figyelt kérdés

2013. márc. 6. 19:27
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Nem mindegyik, de rengeteg.
2013. márc. 6. 19:40
 12/33 fospuska ***** válasza:
40%
und..? neked nem azokkal kell foglalkozni,hanem akik nem azokra hajtanak. lusta vagy keresgélni, vagy rossz helyen keresed őket.
2013. márc. 6. 19:41
 13/33 anonim ***** válasza:

a kérdés lehet általánosnak tűnik

a válaszok persze mindenki a saját véleményét írta le

nagy városban élek, oké pesten lehet más a helyzet

na itt nem

a kérdés helytálló, hiszen a társkeresőkön is ez a gyakorlat, tapasztaltam N

2013. márc. 6. 19:42
 14/33 A kérdező kommentje:
Még csak azt se mondanám, hogy csak egy két menetre kellenek ezek a fiatala lányok nekik.
2013. márc. 6. 19:52
 15/33 fospuska ***** válasza:
58%
nem,szeretőnek tartják hosszú távon,mert beérik a dugással meg egy ebéddel,vacsorával. de ti nem is ezeket a palikat keresitek,nem?
2013. márc. 6. 19:55
 16/33 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem is túlzás ezt így állítani. Inkább alapvetően az a baj, hogy kevés már az idősebb, egyedülálló pasi. Aki meg maradt, annak oka van, hogy még nem kötelezte el magát. Mondjuk olyan ágyra járó típus. A szex meg nyilván szórakoztatóbb egy 20 évessel, mint egy 40 éves nővel.

Mellesleg én 38 éves nő vagyok, és én azt vettem észre, hogy azt kapnék meg, akit akarnék. Egy éjszakára legalábbis. Anyagilag független vagyok, gyereket már nem akarok, minek akkor több?

2013. márc. 6. 19:56
 17/33 anonim ***** válasza:
74%
és hol lehet 25 körüli csajokat megismerni ? :P
2013. márc. 6. 19:59
 18/33 fospuska ***** válasza:
40%
nekem meg pali létemre eszembe nem jutna huszonéves csitriket hajkurászni,igaz nem is vagyok egyedülálló. de ha azzá válnék sem onnan válogatnék.
2013. márc. 6. 20:00
 19/33 A kérdező kommentje:

Akkor van olyan férfi, aki nem ilyen.De nagyon kevés, és valószínű foglaltak, te is az vagy.Vagy nemrég elváltak, na az ilyenek tuti, hogy ezekre a fiatal lányokra utaznak.

Olyan egyedülálló meg szinte nincs is, aki tényleg komoly kapcsolatot akar.

2013. márc. 6. 20:09
 20/33 fospuska ***** válasza:
66%
nem sarkítanám ezt ki ennyire. tény,hogy egy 40-es nőnek sokkal nehezebb párt találni,de van egy ismerősom (44 éves nő). egyedülálló,de saját szabad akaratából az. igaz, olyan csaj,hogy nincs az a pali,aki ne vállalná be. ő meg azt mondta,simán együtt élhetne akárkivel,minden héten megtalálja legalább egy pali,aki lehozná a csillagokat. akkor...?
2013. márc. 6. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!