Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjon társat egy idősebb nő, ha ma már a férfiakat csak a tizenéves lányok érdeklik?
a kérdés lehet általánosnak tűnik
a válaszok persze mindenki a saját véleményét írta le
nagy városban élek, oké pesten lehet más a helyzet
na itt nem
a kérdés helytálló, hiszen a társkeresőkön is ez a gyakorlat, tapasztaltam N
Szerintem is túlzás ezt így állítani. Inkább alapvetően az a baj, hogy kevés már az idősebb, egyedülálló pasi. Aki meg maradt, annak oka van, hogy még nem kötelezte el magát. Mondjuk olyan ágyra járó típus. A szex meg nyilván szórakoztatóbb egy 20 évessel, mint egy 40 éves nővel.
Mellesleg én 38 éves nő vagyok, és én azt vettem észre, hogy azt kapnék meg, akit akarnék. Egy éjszakára legalábbis. Anyagilag független vagyok, gyereket már nem akarok, minek akkor több?
Akkor van olyan férfi, aki nem ilyen.De nagyon kevés, és valószínű foglaltak, te is az vagy.Vagy nemrég elváltak, na az ilyenek tuti, hogy ezekre a fiatal lányokra utaznak.
Olyan egyedülálló meg szinte nincs is, aki tényleg komoly kapcsolatot akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!