Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tizenéves lányoknak miért kell mindenáron 3-4 évvel idősebb fiú és korukbeli nem?
Mert érettebbnek hiszik magukat náluk.
És amilyen gyökerek szaladgálnak mostanában az utcán, azt kell mondanom sok esetben igazuk is lehet.
mert a tizenévesekkkel a náluk 3-4 évvel idősebb srácok vannak egy szinten!
és attól h te nem jössz be pl egy veled egykorúnak attól nem kellene általánositani, és leszolni olyanokat akik pl boldogag a párkapcsolatukba, és megfelel nekik ez a korkülönbség....élő példa én....14 lány
mert az egykorúakat még "'túl kisfúnak"' tartják.
Én pl nem vagyok ilyen,nem az érdekel hogy időseb egyen.Ha tényleg szeretem felőlem lehet velem egy idős.De tény hogy ha egy idősebb szembejön nem mondok neki nemet ;p .
15/L
mert éretlenek :D és sokszor a 8 éves hugommal komolyabban eltudok beszélgetni mint a velem egykorú srácokkal
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!