Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tizenéves lányoknak miért kell mindenáron 3-4 évvel idősebb fiú és korukbeli nem?
Abban az esetben, ha egy normális, értelmes lányról beszélünk, aki nem azonos korú, hanem idősebb fiúval van, az inkább azért van, mert a férfiak később érnek, mint a nők. A környezetemet figyelembe véve ez nagyjából 18-19 éves korig van, esetleg kicsit előbb. A korombeli fiúk többsége még elég gyerekes, kevés értelmesebb akad.
Ne add fel, nyugalom, úgyis találsz majd egy vagy veled egykorú, vagy nálad kicsit fiatalabb, de kellően érett lányt magadnak :)
17L
Az en (pl.) osztalytarsaim vagy korombeli fiuk teljesen massal foglalkoznak. Akiket en ismerek azoknak meg nem kell baratno inkabb csak uj deszka trukkoket gyakorolnak vagy ilyesmi. A 2 evvel nagyobb fiuk jottek be mindigis, mert ugy gondolom, hogy veluk tudok legjobban kijonni.
14/l
hát öhh...mert a korunkbeliek idióták:P
Mondjuk nekem egy 14 éves fiú jön be(majdnem 16 vagyok).
Ő magas, és nem lökött, sokkal jobb mint a kortársaim, és nem gyerekes ami fura egy 14 évesnél...Amég nem mondta a korát én 17 évesnek néztem:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!