Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak, hogy a párom lelkiismeret furdalás nélkül nélkülem szilveszterezzen? Mert tiszteletből mindenáron velem akar lenni.
ugyanis imádja a barátait, akik amikor bulizunk velük, engem lejáratnak, nekem beszólnak,stb, így kitaláltam, hogy én többet nem bulizok velük.
De a barátomat nem akarom eltiltani tőlük, így szeretném, ha ő menne. de nélkülem nem akar, inkább velem tévézne otthon. én meg ezt nem akarom. hagy menjen.
Már kipróbáltunk ilyen esetekre köztes megoldást, hogy pár órára megjelenünk és lelépünk. csakhogy abból az lett, hogy engem gúnyoltak, hogy miért nem maradok velük bulizni, mindenki azt hitte a párom csak miattam nem marad, holott ő másnap ment kora reggel külföldre, nem is akart maradni, csak a haverjai előtt ezt nem vállalta fel.
Tehát pár órára sem akarok megjelenni, amit a barátom szeretne, mint megoldás.
Szerintetek hogy legyen?
Ja , jófej a párod, hogy veled maradna
és szerintem nem veled vagy veletek van a probléma, hanem a se*gfej "haverokkal"..
elmondtam neki, de még mindig a köztes megoldáson van, hogy pár órára elmegyünk
a baj szerintem nem is a haverokkal van, mert a párom nem állítja le őket soha rólam, védjem meg magam alapon, csak azért, hogy ő ne konfrontálódjon
hát valahogy én nem akarok otthon ülni vele mint az öregek
félek hogy ezért meg fog engem utálni
már mondtam ezt is a páromnak, hogy hogy lehet hogy nem tisztelik a bnőjét
ki van akadva, hogy nehogymár ő védjen meg
más csajoknak is beszólnak, azok is kezelik
egy példa:
szitu az edzésről volt szó
mondtam a haverjának, hogy látom, hanyagolod mostanság, mert pocakos vagy
erre a haver: "azért van pocakom, hogyha előttem térdelsz ne ázzál az esőben."
erre a barátom: "hát hagy ázzon ha-ha"
aztán meg játszotta a fejét, hogy nem tudta hogy rólam van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!