Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondjak, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak, hogy a párom lelkiismeret furdalás nélkül nélkülem szilveszterezzen? Mert tiszteletből mindenáron velem akar lenni.

Figyelt kérdés

ugyanis imádja a barátait, akik amikor bulizunk velük, engem lejáratnak, nekem beszólnak,stb, így kitaláltam, hogy én többet nem bulizok velük.

De a barátomat nem akarom eltiltani tőlük, így szeretném, ha ő menne. de nélkülem nem akar, inkább velem tévézne otthon. én meg ezt nem akarom. hagy menjen.

Már kipróbáltunk ilyen esetekre köztes megoldást, hogy pár órára megjelenünk és lelépünk. csakhogy abból az lett, hogy engem gúnyoltak, hogy miért nem maradok velük bulizni, mindenki azt hitte a párom csak miattam nem marad, holott ő másnap ment kora reggel külföldre, nem is akart maradni, csak a haverjai előtt ezt nem vállalta fel.

Tehát pár órára sem akarok megjelenni, amit a barátom szeretne, mint megoldás.

Szerintetek hogy legyen?

2010. dec. 28. 14:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Igen erre emléxem erre a kérdésre pár hónapja tetted fel, és már akkor sem értettem...

Szerintem ez nem akkora oltás, mármitn ennyitőt nem kéne kiakadni még.

2010. dec. 28. 14:38
 12/27 A kérdező kommentje:

ez volt tavaly szilveszterkor

én megsértődve hazamentem a barátom meg ott maradt reggelig bulizni

2010. dec. 28. 14:38
 13/27 A kérdező kommentje:

aztán most évközben a szülinapján ennek a havernak

ott gúnyolódtak mért nem megyek velük bulizni

temetésen vagyok vagy mi ha ha

2010. dec. 28. 14:40
 14/27 A kérdező kommentje:

amikor egy srác beszól, meg röhög rajtam még elmenne

csak ezek mindig úgy alakulnak, hogy mindenki minket figyel és rajtam szánakozik, meg mosolyog a barátom meg rajtam kiakad aznap mindig szakítunk is, de persze másnapra megbeszéljük

jelenleg rettegek a szilvesztertől

2010. dec. 28. 14:42
 15/27 anonim ***** válasza:

szerintem menj el és próbáld jól érezni magad a beszólogatások ellenére is... Ki tudja mi sül ki belőle, lehet a végén elhiszed és tényleg jól fogod érezni magad.

Plusz szerinetm az ilyen beszólások nem rosszindulatból jönnek mint amit irtál

2010. dec. 28. 14:44
 16/27 sasna ***** válasza:
bocsi, de sztem hagyd a fenébe ezt a pasit.. éretlen a haverjaival együtt.. :S
2010. dec. 28. 14:57
 17/27 anonim ***** válasza:
sasnánál a pont... ez egy seg*fej, szeret egyáltalán vagy csak felvágás miatt tart téged?
2010. dec. 28. 15:09
 18/27 sasna ***** válasza:
ezt csak onnan tudom, h az én exem is ilyen volt.. rohadt jót tudott röhögni azon, ha vki engem gúnyolt.. pff.. és sose védett meg, mert " neki ehhez a vitához semmi köze ", pedig az ő baratnoje szekalt engem, meg irt csunyakat.. nekem.. aki a baratnoje voltam..
2010. dec. 28. 15:13
 19/27 anonim ***** válasza:
Miért nem hagyod ott?
2010. dec. 28. 15:24
 20/27 anonim ***** válasza:
Mármint a kérdezőtől kérdezem mert vissza olvasva az egészet ez a kapcsolat nem kóser :S
2010. dec. 28. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!