Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a csajok mindig az idősebb pasikkal nyomulnak a tizenéves srácokat pedig kis k. csögnek tartják és kiröhögik?
Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 15:17
3/14 anonim válasza:
Azért, mert a nőkben genetikailag kódolt tény, hogy védelmezőre, erős, bástyaszerű férfira van szükségük, akiktől aztán utódot nevelhetnek fel. És egy tizenéves sajna nem esik bele ebbe a kategóriába.
4/14 anonim válasza:
Lehet nem az a baj h fiatal kis 10enévesek hanem az hogy tényleg köcsögök nem?Vagyis némelyikük az öltözködése miatt feltételezhető róla!
5/14 anonim válasza:
Hát, én mindig a nálam fiatalabbakhoz vonzódom... szóval vannak kivételek. (a jelenlegi barátomnál 9 hónappal vagyok idősebb...)
6/14 anonim válasza:
Több oka is lehet.
Például a tipikus "a lányok előbb érnek" eset. Nekik a tizenéves fiúk még túl gyerekeseknek tűnhetnek.
Másrészt az ilyen éretlen "kislányok" felnőttebbnek érezhetik magukat egy idősebb férfival.
Szerintem...
7/14 anonim válasza:
Azok akik most tizenevesek, azok Isten segitsegevel szinten idosebbek lesznek. Senki sem marad ki!
8/14 anonim válasza:
mert az sztem gáz ha egy lánynak fiatalabb pasija van föleg 10en éves korba!!!!
9/14 anonim válasza:
Mert a tizenéves lányokhoz a tizenéves fiúk gyerekek, véleményem szerint. Pl. egy 18 éves lánynak huszonéves pasi kell többnyire, aki normális, és felelősségteljes, és tiszteli
10/14 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak egy igazi pasi úgy tiszteli a csajt hogy jól megsz.patja
2010. márc. 4. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!