Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a csajok mindig az idősebb pasikkal nyomulnak a tizenéves srácokat pedig kis k. csögnek tartják és kiröhögik?
Hasonló helyzet az előző kollégával, csak én 22 vagyok. A lányok csak érettnek hiszik magukat, de ugyan olyanok, mint a fiúk. Tisztelet a kivételnek természetesen.
F-22
häät, nem tom. az okok szerintem: penz, az hogy mindenki nezi, fontosnak erzi magat, mindenböl kielegitöre szamithat, nagyobbnak tünhet.
en fiu vagyok es altalaban(ALTALABAN) a lanyok tenyleg hamarabb ernek ezt en is igy latom. vagyok annyira egoista, hogy termeszetesen kurv@ okosnak tartom magam, szal szerintem az en korosztalyomban a csajok nagy resze buta liba meg. nem kell itt räcäfolni, akinek van tapasztalata, meg agya az tudja. DE van kivetel, keves de van. aki korosztalyom beli csaj elolvassa remelem megfordul a fejebe hogy esetleg ö, es akkor mindenki nyugodt lesz.
F16
Nem tudom mennyi idős vagy,de a lányok gyorsabban érnek mint a fiúk. ha egy lány 15 éves jóhogy egy olyan fiú társaságát keresi aki egy kicsit "tapasztaltabb"(ezt nem úgy értem(:) de van oylan lány aki inkább az ő korában szeretne ismerkedni mert nem szereti az idősebbeket. Ezért inkább járj sokatz közösségekbe és ismerkedj!!:D szerezz nagyon sok barátot:D És ki tudja lehet hogy valahol az utcán fut össze olyannal akinek bejössz:D
figyelja külsődre a viselkedésedre!
ui: a fiatalabb lányok nem szeretik a perverz pasikat:D
L15 :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!