Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ítéli el mindenki azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítéli el mindenki azt a kombinációt, hogy fiatal lány és idősebb pasi?

Figyelt kérdés

Most mondok pár példát... Kíváncsi vagyok, hogy mi elfogadható már a társadalomnak is... persze szívesen elolvasom a ti tapasztalataitokat és véleményeteket is..

Nos, 13 éves lány és egy 20 éves férfi

16 éves lány és egy 22 éves férfi

18 éves lány és egy 29 éves férfi

20 éves lány és egy 32 éves férfi

2013. máj. 26. 08:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nemfogodmegtudni, én a második válaszoló vagyok, ott a pont nálad!

Ezek a kapcsolatok nem hogy nem fognak működni, de belekezdeni is enyhe szellemi/érzelmi sérültségre utal.

Az összes durva, de a 13 éves verzió gyomorforgató és felháborító.

2013. máj. 26. 19:28
 12/14 anonim ***** válasza:

"Ezek a kapcsolatok nem hogy nem fognak működni, de belekezdeni is enyhe szellemi/érzelmi sérültségre utal."

17/l-24/F kombináció volt az egyik kapcsolatom. Remekül működött, mivel addig abszolút nem volt szerencsém a lányok terén. Átélhettem mindent, amit előtte kellett volna és akkor nekem pont erre volt szükségem.

Ezen kívül több párt ismerek, ahol nem ennyi, hanem 15 évnyi a korkülönbség és remekül megvannak.Csak a hülye sablonjaitoknak éltek állandóan.

2013. máj. 26. 23:13
 13/14 anonim válasza:
31%
Én egyáltalán nem ítélem el ezeket az embereket,énis ilyen vagyok...lehet kritizálni,de 16 éves vagyok,és kapcsolatom van egy 39éves férfivel,és tudjátok mit??boldog vagyok..nagyon is...igaz mégcsak 2hónapja tart a dolog,és nem is várok túl sokat ettől az egésztől..nem feküdtünk még le egymással,de nem is ez a lényeg jól megértjük egymást..egy társat találtam ebben a férfiben...apropó valaki írta,hogy nem találhattnak közös témát a fiatal lányok az idősebb pasikkal elárulom,hogy ez baromság.
2013. dec. 11. 00:05
 14/14 anonim ***** válasza:
84%

# 13/13

Utolsó válaszoló! Ugye tisztában vagy azzal, hogy az az ember simán az apád lehetne?

2013. dec. 15. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!