Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal fiúknak miért imponál egy idősebb lány?
A 20 éves lehet, hogy tud már helyesen írni. Te még nem.
Egyébként nagyon sok nőnek tetszenek a fiatalabb fiúk, és van olyan is, akit egyszerűen hidegen hagy a korkülönbség, ha egyébként jól kijön a partnerével.
Nem, nem az a normális ha a fiú 2-4 évvel idősebb. Az a normális ha a párod veled nagyjából egykorú, +/- 1-2 év, maximum.
Én is elutasítom a fiatalabb lányokat, mert szerintem tök szánalmas manipulálni és kihasználni őket. Inkább felszedek egy nálam idősebb, vagy egykorú lányt, akit megkell hódítani.
Nyomhatod a süket dumádat, hogy a lányok korábban érnek, de értelmes embert nem hatsz meg, ez hülyeség, egyszerűen ez a divat a mai lányoknál. Minél idősebb a pasi, annál jobb...
Ugyanezt a kérdést fordítva is feltehetnénk,hogy mit képzel egy éretlen fruska aki felnőtt pasikra hajt..
Szerintem is éretlen a lányok legnagyobb része.Iszonyat naivak,csőlátásúak,kultúra,emberi tartás 0...
Te vagy rá a jó példa,kérdező.
17/F
Felnőttél? Akkor nem a kislányok jönnének be neked, pláne nem ilyen hülyén gondolkodnál...
Te nem vagy normális. A legtöbb lány 18 évesen már rég nem szűz a náluk jóval idősebb pancser férfiak miatt.
Nehéz elhinni, hogy 21 éves vagy, azt meg még nehezebb, hogy értél már nőhöz.
Szűz lány kell házassághoz... Úristen. :)
#12 voltam.
"Felnőttél? Akkor nem a kislányok jönnének be neked, pláne nem ilyen hülyén gondolkodnál..." kislányok? talán jobbak a kiélt riban**? ha neked igen akk gratula am meg viselkedés kultúra az egész ha 1 normálisan nevelt 15-17 év közötti csajt talál az ember annál jobb nem kell 1 24 éves nem hiába érett minimum 6-7 pasija volt átlagban viszonyítva te meg azt ***** mellesleg gratula nektek (y) nem azt mondom hogy a 15-17 éves lányok mind normálisak mert vannak e-korban lévő csajok akikre igaz a állításotok miszerint éretlen buta r.. ez természetes sajnos vannak ilyenek de ha az ember komoly kapcsit akkar akk 1 normális kedves viszahuzódó nem bulizós cigizős csajt keres 15-17 kor között aki szüz nektek persze tök mind 1 ha meg is csal titeket olyanok vagytok mint a 1 ik évfolyamtársam : elvett 1 23 éves nőt let gyerekük és megcsalta és nő miközben a pasi éjel nappal miattuk dolgozik lemondott minden káros szenvedélyéről a nő végett és a nő így hálálja meg persze még meg is bocsát neky hogy volt pofája gyerekes anyukaként megcsalni ...
sok sikert a öreg csajokhoz téll. am meg haverom meg elvett 18 évesen 1 -16 éves csajt aki szűz volt és azóta 1 üt vannak a csaj nem jár semijen buliba normális meg minden ti a 2 fiú között melyikek lenétek szívesen?
Mind 1 nekem 1 katolikus kell az tuti nektek meg akiknek nem tetszik a felfogásom nem mondok semmit ezen kívül mert felesleges :S vagy rájöttök ti is vagy nem és élitek kiélt feleségetekkel barátnőtökkel a nyomorult életeteket sorry a nyomorult szóért de tényleg így gondolom.
38%-os,te olyan ostoba vagy mint a föld.Jól bizonyítja ezt a borzalmas helyesírásod és a végletes általánosításokkal teli kommented.
Miért lenne minden huszonéves csaj "kièlt r*banc"? Kapásból tudok vagy 10-et akik évek óta tartó boldog kapcsolatban élnek.
És ugyanúgy vannak tizenévesek akik összevissza dugnak és csalnak meg.Ráadásul ők naivak és éretlenek azt hiszik ettől lesznek nagyok..
Te csak egy irigy szerencsétlen vagy akinek csakis a kérdezőhöz hasonló éretlen csitriknél van esélye.Remélem az egyik tíz évvel fiatalabb választottad apja eltöri a karodat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!