Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer valaki olyan párt akinek a kapcsolata hasonlít a miénkhez? Vagy ha te vagy hasonló kapcsolatban akkor írj.25 év korkülönbség van köztünk és fél éve együtt élünk én vagyok a fiatalabb (férfi).
Figyelt kérdés
Bármi érdekel negatívum és pozitívum is.2013. júl. 23. 21:04
51/54 A kérdező kommentje:
Köszönjük mindenkinek a jó kívánságokat! Nagyon igaza van az előző hozzá szólónak abban, hogy mindent meg kell beszélni.Tanultam és érdekel a pszichológia, tehát nálunk a beszélgetés a megbeszélés alap.Fontos, hogy hasonló érdeklődésűek legyünk hasonló célokkal. Ami eltérő azt pedig tudjuk elfogadni akár megszeretni.
Ha valaki nem tudja eldönteni valójában szereti-e a társát azt szoktam kérdezni, hogy el tudja-e fogadni a hibáit.
2018. aug. 15. 22:36
52/54 anonim válasza:
Régi a kérdés,de látom,hogy még mindig aktuális a téma. A kérdésben szereplő hölgyhöz hasonló korú nő vagyok,korban,egzisztenciában hasonló a párom. Megismerkedtem egy kérdezőhöz hasonló korú sráccal. Elmentünk egymás mellett, ma már sajnálom. Nem kell foglalkozni mások véleményével. A környezetemben pont a legtökéletesebben összeillő,kifelé harmóniában élő pároknál robbant a bomba.Senki nem boldog vagy boldogtalan helyettem,mindenkinek magának kell megélni az életét.
53/54 anonim válasza:
Nem ismerek ilyen pátokat személyesen de hallottam párrol az ismerődi családi körben. H őszinte legyek az ilyen kapcsolatoknsk sincs jobb vagy rosszabb esélye semmire..a nagymamám barátnője 4 férjet fogyasztott el(értsd túlélt bagy sírbatett) az utolsó 20 évvel volt fiatalabb azt is túlélte, de senkit nem érdekelt és ez évtizedekkel ezelött volt amúgy..exem barátja is jóval idősebb nőt vett el ott már van gyermek is..barátnőmet aki szép és fiatal a párja 20 évvel idősebb nőért hagyott ott de szó szerint egyik napról a másikra..sokéves történet..na ott is megvan a 20 év azóta lagzi és baba is..igen vannak ilyen kapcsolatok de minden eset egyedi..
54/54 A kérdező kommentje:
Köszi, az utolsó 2 választ nagyon érdekesek és igazak.
2019. márc. 24. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!