Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismer valaki olyan párt akinek a kapcsolata hasonlít a miénkhez? Vagy ha te vagy hasonló kapcsolatban akkor írj.25 év korkülönbség van köztünk és fél éve együtt élünk én vagyok a fiatalabb (férfi).

Figyelt kérdés
Bármi érdekel negatívum és pozitívum is.

2013. júl. 23. 21:04
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%
51 vagyok.Jane Fondát és hasonló celebeket még nem láttál valószínűleg meztelenül.Lehet ha dolgoznak rajta órákig a sminkesek meg sztájlisztok meg ilyesmik meg tudják úgy csinálni hogy megfelelő kaméra állás és világítás mellett jól néz ki a korához képest.De az nem ugyanaz mintha mellette ébredsz fel. :)
2018. máj. 28. 06:45
 22/54 A kérdező kommentje:

Van bennem annyi önbizalom és önmagamra vagyok annyira igényes, hogy szívesen fog felébredni mellettem a párom akkor is. Meg van a kisugárzásom és a temperamentumom,hogy addigra már elválaszthatatlanok leszünk. (most is azok vagyunk) Alapból simán letegez minden fiatal,de ha meg kell hogy mondjam a születési évemet,megijednek és rögtön magáznak.

Nem tartom magam szépségnek,teljesen átlagos vagyok csak a hozzá állásom más mint a többi nőé.Valamint a párom se egy királyfi a fehér lovon. (N)

2018. máj. 28. 21:25
 23/54 anonim ***** válasza:
Hát a ti dolgotok mit csináltok.
2018. máj. 29. 13:06
 24/54 anonim ***** válasza:
A kérdésben még te vagy a fiatalabb férfi most meg már az idősebb nő?
2018. máj. 29. 13:07
 25/54 A kérdező kommentje:

24-es

Mi közösen használjuk. Én írtam ki az ő véleményét amivel egyetértek.

2018. máj. 29. 19:01
 26/54 anonim ***** válasza:
0%

"Valamint a párom se egy királyfi a fehér lovon."

Ha engem így leszólna a negyed évszázaddal idősebb nőm biztos mehetne a p...ba.Ilyet a "szerelmemnek" akkor sem mondanék ha igaz lenne,kortól függetlenül sem.Nem sok önbecsülése lehet a pasidnak ha ezt csak úgy tűri.

2018. máj. 30. 06:29
 27/54 anonim ***** válasza:
Amúgy hány évesek vagytok??
2018. máj. 30. 06:31
 28/54 A kérdező kommentje:

Minden normális embernek van egy egészséges önértékelése.

Aki így reagál rá mint annak nincs önbizalma.

2018. máj. 30. 21:10
 29/54 anonim ***** válasza:
56%
Nekem van önbizalmam de nem is szól le a párom.Legalábbis nem a tudtommal. :) És reálisan látom a dolgokat.
2018. máj. 31. 08:57
 30/54 anonim ***** válasza:
De nem mered elárulni hány évesek vagytok.Igaz ide bármit lehet hazudni. :)
2018. máj. 31. 08:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!