Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer valaki olyan párt akinek a kapcsolata hasonlít a miénkhez? Vagy ha te vagy hasonló kapcsolatban akkor írj.25 év korkülönbség van köztünk és fél éve együtt élünk én vagyok a fiatalabb (férfi).
Van bennem annyi önbizalom és önmagamra vagyok annyira igényes, hogy szívesen fog felébredni mellettem a párom akkor is. Meg van a kisugárzásom és a temperamentumom,hogy addigra már elválaszthatatlanok leszünk. (most is azok vagyunk) Alapból simán letegez minden fiatal,de ha meg kell hogy mondjam a születési évemet,megijednek és rögtön magáznak.
Nem tartom magam szépségnek,teljesen átlagos vagyok csak a hozzá állásom más mint a többi nőé.Valamint a párom se egy királyfi a fehér lovon. (N)
24-es
Mi közösen használjuk. Én írtam ki az ő véleményét amivel egyetértek.
"Valamint a párom se egy királyfi a fehér lovon."
Ha engem így leszólna a negyed évszázaddal idősebb nőm biztos mehetne a p...ba.Ilyet a "szerelmemnek" akkor sem mondanék ha igaz lenne,kortól függetlenül sem.Nem sok önbecsülése lehet a pasidnak ha ezt csak úgy tűri.
Minden normális embernek van egy egészséges önértékelése.
Aki így reagál rá mint annak nincs önbizalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!