Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer valaki olyan párt akinek a kapcsolata hasonlít a miénkhez? Vagy ha te vagy hasonló kapcsolatban akkor írj.25 év korkülönbség van köztünk és fél éve együtt élünk én vagyok a fiatalabb (férfi).
Figyelt kérdés
Bármi érdekel negatívum és pozitívum is.2013. júl. 23. 21:04
31/54 anonim válasza:
A Medveczki Ilonának is biztos van önbizalma de tiszta röhej ahogy a csoszvadt,lappadt,ráncos,májfoltos,gebe testével átlátszó és hiányos öltözetekben pózol a médiában 70 fölött.
32/54 A kérdező kommentje:
Az önbizalom hiányos emberek általában hangosak és agresszívek.Arra senki nem gondol, hogy ha fiatalabbként leélünk egymás mellett 25 évet amiben nem csak a szex jó, hanem minden egyéb akkor nem fog kidobni "csak" azért mert ráncos a bőröm.Sok minden egyéb lehetőség van az életben.
2018. máj. 31. 22:00
33/54 anonim válasza:
70 felett már nem csak a ráncos bőr a gond.És ha a 25 évvel fiatalabb csávó nem lesz menet közben impotens akkor ha nem is dob ki de biztos nem kíván meg már szexuálisan vagy te nem tudod hozni azt az élményt amit egy vele egykorú vagy akár fiatalabb nő tud nyújtani neki.És ez nem az önbizalom múlik.Lehet nem szakít veled de félrekefél az biztos.Te leszel 70 körül a csávó meg még csak 45 körül van.Te el vagy tévedve nagyon vagy a pasid gerontofil de rendesen.Én 50 felett is kivánom a szexet de azért nem anyám korú nőkre meredezik a cerkám.Igaz 5-6 évet simán letagadhatok és az 50 éves csajom is de azért nem áltatjuk magunkat hogy 25 év múlva is megkívánnak az 50 évesek.De akkor legalább együtt leszünk rokkantak. :)
34/54 anonim válasza:
De még mindig nem mered elárulni hány évesek vagytok.
35/54 anonim válasza:
Nemrég ment a munkahelyemen nyugdíjba egy öreglány.60 éves korában is úgy öltözködött mint egy 20 éves topmodell.De hát a feje meg a teste már nem volt 20 éves topmodell.Magáról biztos azt hitte hogy jól néz ki meg volt önbizalma de cseszhette mert az egész munkahelyen meg gondolom máshol is amerre megfordult mindenki rajta röhögött a háta mögött.
36/54 A kérdező kommentje:
Amikor a fényképemet meglátták a neten, nem akarták elhinni hogy hány éves vagyok mert soha nem szégyelltem. (Utálom a kétszínűséget és a hazudozást.)Amikor személyesen megláttak, megkönnyebbültek amit láttak az igaz. N
F: Nekem még jobban tetszett a valóság mint a kép pedig azon is szuper volt.
2018. jún. 1. 19:07
37/54 anonim válasza:
Hány évesek vagytok most????????
38/54 A kérdező kommentje:
52 de senki nem hiszi el. Kb 40 re saccolnak,egész közel szemtől szembe azt mondják max 45.
Kielégítő a válasz???
2018. jún. 3. 16:35
39/54 anonim válasza:
Na azért negnézném én azt az 52 éves nőt aki 40-nek néz ki.De ha 77 leszel akkor vajon hánynak néznek majd.:)
40/54 A kérdező kommentje:
Az édesanyám 76 és nagy nehezen beadta a derekát,igent mondott egy jó pasinak és imádja a pasi,pedig ő más mint én.pesszimista
2018. júl. 11. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!