Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer valaki olyan párt akinek a kapcsolata hasonlít a miénkhez? Vagy ha te vagy hasonló kapcsolatban akkor írj.25 év korkülönbség van köztünk és fél éve együtt élünk én vagyok a fiatalabb (férfi).
dejó :) érdemben nem tudok hozzászólni, soha nem volt még nagy korkülönbséges kapcsolatom, de szerintem is van esély rá, hogy működjön hosszú távon, ha nem is az az általános.
beleolvastam a kommentekbe, volt pár eszméletlen rosszindulatú, szerintem túl sok igazán hasznos választ ne várjatok itt, bocsi :/
viszont kívánom, hogy sokáig együtt legyetek! :)
Alapveto kulonbsegek vannak ilyen sok ev kulonbsegnel, foleg az egeszseget tekintve....
Kiirtal egy kerdest, sokan valaszoltak nagyon is realisan, minden velemenyt megcafolsz es probalod magad nyugtatni a sajat erveiddel. A helyzet az eletben is igy lesz, folyamatosan kisebbsegi komplexusod lesz a parod mellett, nyugtatod majd magad a sajat magyarazataiddal, emiatt pedig az onertekelesed megszunik letezni, mindig masokhoz fogod magad hasonlitani. Nem kivanom ezt, de mar lattam sok hasonlo esetet
Régebbi a kérdés,nem tudom együtt vagytok-e még. De kívánom,hogy sokáig legyetek együtt.:)
Viszont az én véleményem,hogy jobb ha a férfi idősebb, max.10 évvel. Ha a nő az max.5 év. 25 év az rengeteg!
Nálunk is 25 év a korkülönbség. Csak a férjem javára. Nem működött a dolog, nem váltunk el, csak külön élünk. Nagyon-nagyon jó barátok vagyunk. Mi ott rontottuk el, hogy ha valami probléma volt, nem beszéltünk róla. A kapcsolatok nagyon-nagy százalékban ott buknak el. Mindent meg kell beszélni, és jól fog működni minden. Lényeg a lényeg: Sz..játok le mit mondanak mások, a ti életetek, és ha ti így vagytok boldogok, akkor kit érdekel a 25 év, és, hogy ki mit gondol... Megbámulnak?!? Sz..ni rá! Azt mondják anyakomplexus? Legyen az. Az embereknek tök mindegy, az a lényeg, hogy kritizálhassanak... Sokkal könnyebb másokkal foglalkozni, semmint szembenézni azzal, hogy mi mit rontunk el az életben.
Kívánom, hogy még sokáig legyetek nagyon boldogok!
Mindenkinek szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!