Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismer valaki olyan párt akinek a kapcsolata hasonlít a miénkhez? Vagy ha te vagy hasonló kapcsolatban akkor írj.25 év korkülönbség van köztünk és fél éve együtt élünk én vagyok a fiatalabb (férfi).

Figyelt kérdés
Bármi érdekel negatívum és pozitívum is.

2013. júl. 23. 21:04
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
26%
Hát ha te mondod.Én 51 vagyok de 32 és félnek nézek ki.Közelről 33 és negyednek.Sötétben 20 éves négernek. :)
2018. júl. 12. 07:08
 42/54 A kérdező kommentje:
Ilyenek a kultúrált hozzászólók.:((
2018. júl. 12. 11:56
 43/54 anonim ***** válasza:
0%
Kultúrált ködösítésekre jönnek a kulturált válaszok. :)
2018. júl. 13. 07:13
 44/54 A kérdező kommentje:
Jó lenne egy értelmes választ kapni.2018-at írunk és együtt élünk azóta is és nem a pénz miatt.Nem szeretnénk szakítani egyikőnk sem,mert hasonló az életcélunk.
2018. aug. 15. 02:33
 45/54 anonim ***** válasza:
100%

dejó :) érdemben nem tudok hozzászólni, soha nem volt még nagy korkülönbséges kapcsolatom, de szerintem is van esély rá, hogy működjön hosszú távon, ha nem is az az általános.

beleolvastam a kommentekbe, volt pár eszméletlen rosszindulatú, szerintem túl sok igazán hasznos választ ne várjatok itt, bocsi :/

viszont kívánom, hogy sokáig együtt legyetek! :)

2018. aug. 15. 03:33
 46/54 anonim ***** válasza:
100%

Alapveto kulonbsegek vannak ilyen sok ev kulonbsegnel, foleg az egeszseget tekintve....

Kiirtal egy kerdest, sokan valaszoltak nagyon is realisan, minden velemenyt megcafolsz es probalod magad nyugtatni a sajat erveiddel. A helyzet az eletben is igy lesz, folyamatosan kisebbsegi komplexusod lesz a parod mellett, nyugtatod majd magad a sajat magyarazataiddal, emiatt pedig az onertekelesed megszunik letezni, mindig masokhoz fogod magad hasonlitani. Nem kivanom ezt, de mar lattam sok hasonlo esetet

2018. aug. 15. 06:45
 47/54 A kérdező kommentje:
Nincs önértékelési problémám!!Mindig is különcnek tartottak,mert azt teszem amit akarok és teszek az emberek véleményére.Sokan azért azt mondják,hogy végre nem csak egy férfi teszi meg.Abból indultam k
2018. aug. 15. 08:17
 48/54 A kérdező kommentje:
Szóval abból infultam ki,hogy az őseim is évtizefekig éltek egyedűl a férjük halála után.Az egészségem?Köszönöm jól vagyok viszon volt,hogy elkaptam egy vírust és a társam igazi szeretetéről tett tanúlságot,otthon maradt velem és amikor a főnöke kereste elmondta hogy.......... Fordítva is volt csak őt műtötték.A betegség nem válogat ki hány éves!!
2018. aug. 15. 08:33
 49/54 anonim ***** válasza:
100%

Régebbi a kérdés,nem tudom együtt vagytok-e még. De kívánom,hogy sokáig legyetek együtt.:)

Viszont az én véleményem,hogy jobb ha a férfi idősebb, max.10 évvel. Ha a nő az max.5 év. 25 év az rengeteg!

2018. aug. 15. 09:30
 50/54 anonim válasza:
100%

Nálunk is 25 év a korkülönbség. Csak a férjem javára. Nem működött a dolog, nem váltunk el, csak külön élünk. Nagyon-nagyon jó barátok vagyunk. Mi ott rontottuk el, hogy ha valami probléma volt, nem beszéltünk róla. A kapcsolatok nagyon-nagy százalékban ott buknak el. Mindent meg kell beszélni, és jól fog működni minden. Lényeg a lényeg: Sz..játok le mit mondanak mások, a ti életetek, és ha ti így vagytok boldogok, akkor kit érdekel a 25 év, és, hogy ki mit gondol... Megbámulnak?!? Sz..ni rá! Azt mondják anyakomplexus? Legyen az. Az embereknek tök mindegy, az a lényeg, hogy kritizálhassanak... Sokkal könnyebb másokkal foglalkozni, semmint szembenézni azzal, hogy mi mit rontunk el az életben.

Kívánom, hogy még sokáig legyetek nagyon boldogok!

Mindenkinek szép napot kívánok!

2018. aug. 15. 10:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!