Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer valaki olyan párt akinek a kapcsolata hasonlít a miénkhez? Vagy ha te vagy hasonló kapcsolatban akkor írj.25 év korkülönbség van köztünk és fél éve együtt élünk én vagyok a fiatalabb (férfi).
Nem ítélem el a nagyonbb korkülönbséget, ha a feleknek ez megfelel akkor az ő dolguk. Viszont a 25 év szerintem is sok, pont a mások által említettek miatt, éspedig azért mert egy bizonyos kor után már kiéleződhetnek bizonyos problémák. Amig az egyik fél aránylag jó korban, egészségben stb van addig a másik már nagyon öreg. Aztán jöhet az, hogy a fiatalabb magához korban jobban illő társat talál,és az öregebb meg öregkorára marad egyedül. Persze esete válogatja.
#5 nek irom: nincs bennetek semmi olyan ami a fiatalokban nem lenne, hisz akkor minden fiatalabb pasi sokkal idősebb nőt keresne, és ezért nem ez az általános. Itt csak arról van szó, hogy ti ketten pont megtaláltátok egymást.
16-os tényleg nagyon igazad van. "Itt csak arról van szó, hogy ti ketten pont megtaláltátok egymást."
Nektek még nem fordult elő olyan,hogy láttatok olyan 70 feletti NŐ-t akiről nem mondtátok meg volna,hogy mennyi a valódi kora és még be is jönne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!