Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzhatnám helyre? (bövebben lent)
Szóval a párommal egy éve vagyunk együtt. gyönyörű volt ez az időszak. Szeptemberben kezdett a fősulin és a sok tanulás mellett nem volt ideje semmire. Ellaposodott a kapcsolatunk. Azt mondta hogy már nem érzi a szikrát mint az elején. Most van két választási lehetőségem. Az hogy végleg vége legyen. VAgy az hogy együtt maradunk és tart ameddig tart. De ha ő talál magának mást, akkor azonnal ott hagy. Nos most én az utobbit választanám, hogy probáljuk meg ismét együtt. De hogyan tudnám vissza csábítani, hogy olyan legyen a kapcsolatunk mint a legelején? Légyszi segítsetek.
GYorsan kellene döntenem és nem tudom hogy mit tegyek.
Szerintetek mi lenne a megoldás ha vissza akkarnám szerezni?
18/L

Nekem ez eléggé halott ügynek tűnik. Bocsi h ezt mondom de én is ilyenben vagyok/ voltam.
Én a fiú vagyok. 4. éve járok nem éppen a legkönnyebb egyetemre. kb 10 hónapja voltunk együtt a barátnőmmel mikor elkezdtem. Heti 2-3 napot találkozunk mert 100 km-re van tőlem. Mégis működik. Igaz h vannak mélypontok, meg közben nehéz h nincs mindig mellettem. De szeretjük egymást és kitartunk mert tudjuk h egymást akarjuk.
Van egy jó kis mondás:"Az embernek arra van ideje, amire akarja h legyen" Ez az esetek 98%-ban így van. Ha akarna tudna rád időt szakítani. Azt a pár alkalmat meg ki lehet bírni. De ha ő nem akarja akkor hiába erőlködsz.
Ha úgy érzed van értelme próbálkozni akkor hajrá. Legyél vele kedves, csábítsd el újra. Legyél kicsit önzetlen. Tegyél a kedvére ha nem változik és nem kap észbe akkor jobb ha nem kínzod magad és lépsz.

Szóval akkor valószínű, hogy nem lenne értelme?
Csak az a helyzet, hogy én még mindig fülig szerelmes vagyok belé, és nem tudom elfelejteni. NEm tudom hogy találok-e még magamnak valaha is normális pasit. Olyan kevés van belölük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!