Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen fiú/férfi?
Olyan, aki annak ellenére, hogy jól néz ki még nem bunkó, és nincs elszállva magától, de nem önbizalom hiányos, egészséges önbizalommal rendelkezik. Rendes és értelmes, de nem kérkedik a tudásával. Érett gondolkodású, lehessen vele hülyéskedni, viccelni, nevetni, de tud komoly is lenni. Határozott, és nem várja meg, hogy a lány kezdeményezzen nála, bátran odamegy, ahhoz, aki tetszik neki..még akkor is, ha lehet visszautasítást kap, ami ugye benne van a pakliban. Inkább a komoly kapcsolatok híve és nem értékeli nagyra a tükörben pózoló kacsaszájú mindenüketkitevő lányokat.
Szerintetek ilyen létezik vagy ez csak egy képzelet szüleménye lehet...az én képzeletemé, mert én még ilyennel életemben nem találkoztam.
A félreértések elkerülése érdekében írom, hogy nem társkeresés és ismerkedés céljából írtam ki ezt a kérdést...pusztán kíváncsiságból. :)
Miért van olyan érzésem, hogy valahogy minden nő ilyen pasit akar.......
És létezik, olyan nő, aki szép, szexi, tud főzni, hűséges, kedves, türelmes, önzetlen és összetudna jönni egy csúnya önbizalomhiányos félénk kisfiúval?
Az egészséges önbizalommal rendelkező személyek csak a lányok bíztató "jelzéseire" mennek oda.
Csak a túlzott önbizalmú emberek mennek oda egy lányhoz jelzések nélkül.
Amúgy a kérdésre válaszolva igen létezek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!