Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy valakit nagyon kedvelünk de nem tudjuk megmondani miért?
Figyelt kérdés
Én most igy vagyok egy lánnyal, valamiért nagyon kedvelem, bírom de nem tudnám megmondani miert. Van benne valami de nem tudom mi.2013. júl. 22. 04:06
1/6 anonim válasza:
Én se tudtam sosem megmondani senkinek sem, hogy miért kedvelem. Kedvelem és kész, sosem érzetem kézetést arra, hogy szavakba öntsem, és senki sem kéztetett rá, hogy kimondjam.
Ha kedvelsz valakit az megmutatkozik a magatartásodon, a hozzáállásodon, amit észre vesznek, ugyan így ha nem kedvelsz valakit, azt is észre veszik, nem kell ehhez szavakba önteni.
Sok apró dolog miatt kedveli meg az ember a másikat, ezeket szavakba önteni nehéz, maximum egy nagy közhelyet mondasz aztán szevasz, annak meg sok értelmét nem látom. Ezért se szeretem, ha valaki megkérdezi, mit kedvelek benne, úgy sem tudom normálisan megfogalmazni, és csak egy katyvalagot bökök oda neki, örüljön, hogy kedvelem, nem?
3/6 anonim válasza:
Én az utóbbi időben mindig meg tudtam mondani, meg is lett az eredménye. Onnantól fogva a beszélőviszony is megszűnt.
4/6 anonim válasza:
tudat alatt emlékeztet/hasonlít valakire aki kedves része volt/jelenleg is az az életednek
5/6 anonim válasza:
1. Az-az,ezt tök jól leírtad! Hasonlóképpen vagyok.
6/6 anonim válasza:
én sokszor és sok embert legkedveltem és sosem igazán tudtam volna megmondani miért. most is van egy srác akit nagyon bírok a személyisége és viselkedése alapján, ha egy napig nem beszélünk már minden bajom van, simán bele is tudnék szeretni úgy érzem de viszont külsőre meg egyaltalan nem jön be...totál megörülők ettől a helyzettől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!