Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudom, hogy valószínűleg ő nem érez irántam semmit, miért akarom neki mégis megmondani?
2-es szomorú,hogy sokan nem tudják,miből van ez :D
Amúgy nem tudhatod biztosra,hogy mi lesz + legalább nem marad benned a "mi lett volna ha" érzés.
Köszi mindenkinek, 3.nak tökéletesen igaza van...
Még annyit hozzátennék, hogy van barátnője kb 3 hete, de még sose láttam a lányt, és mindig a haverjaival lóg, sose a lánnyal és ebből gondolom, hogy nem lehet komoly...
És köszönőviszonyban vagyunk, facebookon szokta likeolni a képeimet és suliban is volt már többször, hogy utánam nézett. Nem túl konkrét jelek, de több, mint a semmi.
Igen, ezt is mondták már nekem páran, hogy ne törődjek vele, mert nem akar velszeg semmit...
De akkor miért nem hagyja abba? Nekem ezzel fájdalmat okoz ha csak rám mosolyog, odajön beszélgetni vagy megbámul a folyosón. Ezt már 1 éve így megy és mindig amikor már úgy érzem, hogy "de jó, túl vagyok rajta", akkor tuti csinál megint valamit.
Tehetne úgy, mintha nem is léteznék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!