Ha ultrahangon a 30. héten azt mondják, hogy valószínűleg kislány, akkor nagy eséllyel előfordulhat, hogy mégis kisfiú?
Tőlünk hétfőn a 30. heti UH-on kérdezte az ultrahangos, hogy akarjuk-e tudni a nemét, de mondtam, hogy már tudjuk(amniocentézis)
Egyébként egyértelműen látszott, hogy kiscsaj.
Mondjuk már a 18 hetin is mondták, hogy valószínüleg az.
hat ilyenkor mar voltal jopar ultrahangon..legkesobb a 36. uh-on megtudod, vagy amikor megszuletik :D
nekem relative keson (NEKEM későn :)) a 19. hettől tudtak megmondani, de onnantol viszont minden doki. a 30. heti ultrahangon a doki megdicserte a heréit, hogy milyen szépek, hat nem igazan tudtam ra mit mondani :D
nevvalasztas sem lehet konnyu, akkor.
szerintem nem gyakori, en mindenhol azt hallom, hogy 14-16. hettol mar tudjak, illetve az egyik kedves ismerosomnek derult ki csak a 28. heten.
még kiderulhet, nyugi :D
a lenyeg, hogy szepen fekudjon, es egeszseges legyen :D
az enyém faros, hiaba kerem, hogy forduljon be, már most nem hallgat ram, mi lesz 10 ev mulva :))))))
Nekem az első gyerkőcnél 28 hetesen azt mondták,hogy talán kislány,31 hetesen még mindig azt mondták,hogy legvalószínűbb,hogy kislány,32 hetesen hirtelen 100%fiút mondtak és mutatták is a kukiját.A 2. gyerkőcnél már 18 hetesen biztosra mondták a fiút,és az is lett.Most a 3.-at várom és a 18 hetes uh-án csak egy pillanatra mutatta meg magát,akkor fiút láttak,de azt mondták,hogy a következő ultrahangon kérdezzek rá inkább mégegyszer.Szóval 13-án már talán okosabb leszek.:))))
Üdv:31 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!