Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen jelekből tudhatjuk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelekből tudhatjuk, hogy a barátunk kifele kacsintgat a kapcsolatból? És hogy viselkedjünk, anélkül, hogy megalázkodnánk, ill. "kapaszkodnánk"?

Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 08:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem onnan hogy elkezd érdektelenül viselkedni, nem annyit ér rá mint korábban, titkolózik picit feszült. Szerintem ha elmondod neki hogy nem akarod őt elveszíteni az nem kapaszkodás és megalázkodás. Azt gondolom hogy mindenről lehet beszélni egy normális kapcsolatban itt talán főleg annak lenne jó kiderülnie hogy mi az ok amiért mást nézeget ha ez így van, ellaposodott valami vagy kíváncsi vagy egyéb.
2013. júl. 21. 08:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha barátod kifele kacsingat akkor hirtelen fog felvenni új szokásokat,titkolozhat is meg szerethet hirtelen gyanús mértékben is(magam ellen beszélek mert én is ilyen szoktam leni)Mikor kifele kacsingatam gyakran vonultam magam kis világába(aztán meg mikor volt mit titkolni extra szeretettel probáltam jóvátenni magamban a dolgot)az extra szeretet a csajom irányába szolt....24/f
2013. júl. 21. 08:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!