Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha volt, írd le a történetét annak a párkapcsolatodnak, ami barátságból akalult ki, vagy osztályársad volt barátod/barátnőd. Tehát hogy jöttetek össze? Milyen volt stb?
Egyszerűen csak egymás mellett dolgoztunk, és mi sem természetesebb, hogy sok mindent megbeszéltünk az élet dolgairól. Család, gyerekek, öröm, bánat, mindent megosztottunk egymással.
Én jóval hamarabb észre vettem magamon, hogy jobban vonzódom Hozzá már, mint ahogyan szabadna.
Ezzel Ő is így volt, de mivel mind a ketten házasok voltunk, keményen harcoltunk az érzéseink ellen.
De a szív erősebb volt mint a tudat, és egy hajnalig tartó levelezés eldöntött mindent.
" Igen, szeretlek, többet jelentesz, mint sem hinnéd"
írtam, amire az volt a válasz, hogy "már réges régen többet érzek, mint barátság, és nem tudok mit kezdeni ezzel az érzéssel. Olyan jó lenne ha átölelnél."
Kell egy pasinak ettől több, mint, hogy egy NŐ az ölelésére vágyik?
Azóta együtt vagyunk, és úgy érzem, a földön mi vagyunk e legszerelmesebb pár...
Nekem Ő az igazi, egy kincs, amely az életem nagy nagy ajándéka.
Munkahelyi barátságnak indult
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!