Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érett, magabiztos, nem féltékenykedő nők véleménye érdekel! Undorodom férfiak állatias természetétől. Hogyan fogadjam el ezt?
Az a baj, hogy egyszerűen nem tudok megbarátkozni a férfiak természetével. Azzal, hogy legszívesebben minden nőt megdugnának, és totál befolyásolhatóak (ha csak rövid időre is) mellek meg fenék láttán. És most nem az ilyen igazán állatias s.eggfejekre gondolok, hanem nagyon kevés kivételtől eltekintve mindre. A saját barátom is, bár nagyon rendes srác, bevallotta (és ezzel kikészített), hogy képzeletben akaratlanul is a szexre gondol egy dekoltázs láttán. Vagy nézünk egy klipet, ahol pár csaj riszálja magát, és már mászik rám kanosan.
Egyszerűen undorodom, halálkomolyan. És emiatt megbízni sem tudok bennük.
Ismerem ezeknek a dolgoknak az evolúciós okait, de mégis...Hányni tudnék a férfi nemtől néha.
Hálás lennék, ha írnátok egy-két tanácsot, hogyan emelkedjek felül ezen.
22/L
Nem fogom tudni neked megmondani, hoyg a kérdést magadban hogyan rendezd le.
Azt már tudod, hogy ez így működik, és így is fog!
Pár dolgot nem árt tisztázni.
1. NEM tehet róla. Így van bekötve, ez soha semmilyen körülmények között NEM fog változni!
2. A hirtelen felugró nemi érdeklődésnek semmi köze a párkapcsolatodhoz! A vizuális látványra lefut a program, tökmindegy
te mit gondolsz. Nem fog nagyobb eséllyel megcsalni.
3. Most meg foglak bántani tudom, de ettől még ez az igazság: Az undorod, hiszti! Semmi több!
4. Légy hálás, hogy beengedett az intim szférájába, és megosztotta veled ezt! Ez akkor is egy jelentős kegy tőle, ha te nem így látod!
Ezt kötelező értékelni! A férfiak nem véletlenül nem kötik a nők orrára ezeket, mert nem mindegyik érdemli meg. (te sem?)
5. Ettől függetlenül megkérheted, hoyg adott esetben ne kommentálja amit lát, és erről ne beszéljetek, mert zavar. Ezt szerintem
tiszteletben fogja tartani. Már csak azért is, mert a férfiak rühellik a női hisztit, kerülik, be fogja tartani,hogy elkerülje!
6. A hozzállásodon az elfogadás fog változtatni. El kell tudni fogadni, hogy ez így működik, és kész, ahogy a nap is felkel akkor is ha neked nem tetszik.
7. Csak szólok, hogy ezzel ettő la világ/férfiak nem, viszont az életed jelentősen meg fog változni. Tönkre fog tenni totálisan ez a véleményed.
El fogsz üldözni magad mellől minden olyan férfit, aki egyébként tökéletes társad lenne életed végégig.
8. A gyakorikérdések tele van megcsalással/össze-vissza kufirccal, ennél sokkal-sokkal durvább párkapcsolati tragédiákkal. A szexuális zavarok kilométeres listájáról nem is beszélve. Neked meg az a bajod, hogy a párod a. egészsgées férfi b. aki nem kajtat nők után c. őszinte veled (jobban mint megérdemled khm!) d. a feltámadó szexuális vágyát veled éli ki e. és ki is tudja élni, mert nincsen szexuális zavarotok.
Nah ezért mondom, hogy ez hiszti.
Ekként is kezeld. (nem bántani akartalak, hanem szembesiteni vele.)
Kérlek, olvasd el a véleményem, még ha nem is vagyok nő:
Én hasonlóan vagyok a nőkkel, ugyanezt látom, hogy könnyen manipulálható, primitív lények, és egyet is értek azzal, hogy a férfiak többsége olyan, mint amit leírtál. Viszont nekünk sokkal nehezebb dolgunk van, mert a nők többsége eleve palástolja a felszínességét, és még küzdeni is kell azért, hogy megszerezzük őket. Természetesen itt főképp az értelmesebb férfiakra gondolok, akiket nem az hajt.
!Vigyázat, önkritika veszély!
Nyilván értelmes férfi nem küzd ilyen nőért, de ha bevallod magadnak, akkor rájössz, hogy te sem vagy túl értelmes nő, ha ennek ellenére egyedül vagy vele, illetve hogy előtte sem ismerted meg őt eléggé.
Természetesen elismerem hogy a férfiak is hazudhatnak hogy egy nőnek tetszelegjenek, de jó emberismerő nem esik bele ilyenbe.
Megoldás:
Én próbálok úgy gondolni a nőkre, mint egy gyerekre: tudatlan szegény, nem tehet róla. De csak arra szabad így gondolni aki nem rosszindulatú, értelemszerűen a szándékosan átverő nőcsábász férfiak nem érdemelnek empátiát.
Meg természetesen folyamatosan fejlesztened kell önmagad, hogy te is olyan ember legyél, akit egy igényes férfi is megkeres. És neked is keresned kell a férfit. Amíg passzív taszító nő vagy, addig saját sorsod áldozatául esel.
Remélem valamerre elmozdít a dolog. Nem várok ide választ, semmilyen vallomást, elismerést, az is lehet hogy tévedek, és nem is ismerlek.
A lényeg, hogy először fogalmazd meg az elvárásaidat, aszerint élj, és keress olyan férfit akivel együtt is tudsz élni. Ha több évnyi intenzív keresés után sem találtál, akkor csak elfogadni tudod ezt.
Sok szerencsét.
"Nekem is van összehasonlítási alapom, a mostani barátommal mérföldekkel jobb a szex, mint az előző "nem nyálcsorgatóssal", imádom érezni, hogy kíván. "
Magadnak főzted, edd is meg.
A baj szerintem itt inkább először a te fejedben van, mint a férfiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!