Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érett, magabiztos, nem féltéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érett, magabiztos, nem féltékenykedő nők véleménye érdekel! Undorodom férfiak állatias természetétől. Hogyan fogadjam el ezt?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy egyszerűen nem tudok megbarátkozni a férfiak természetével. Azzal, hogy legszívesebben minden nőt megdugnának, és totál befolyásolhatóak (ha csak rövid időre is) mellek meg fenék láttán. És most nem az ilyen igazán állatias s.eggfejekre gondolok, hanem nagyon kevés kivételtől eltekintve mindre. A saját barátom is, bár nagyon rendes srác, bevallotta (és ezzel kikészített), hogy képzeletben akaratlanul is a szexre gondol egy dekoltázs láttán. Vagy nézünk egy klipet, ahol pár csaj riszálja magát, és már mászik rám kanosan.

Egyszerűen undorodom, halálkomolyan. És emiatt megbízni sem tudok bennük.

Ismerem ezeknek a dolgoknak az evolúciós okait, de mégis...Hányni tudnék a férfi nemtől néha.

Hálás lennék, ha írnátok egy-két tanácsot, hogyan emelkedjek felül ezen.

22/L

2013. júl. 16. 14:02
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtál! :) Mivel tudom, hogy ez a dolog nem teljesen "normális", nem hozom fel a témát a barátomnak, legalábbis a következő alkalomig. A férfiakról általánosságban előfordul, hogy becsmérlően beszélek, ezt nem szereti, de csak annyit mond, "én nem vagyok ilyen", és nem sértődik meg.

Pszichológusom van.

2013. júl. 27. 21:22
 42/53 A kérdező kommentje:
És az nekem sem volt baj, hogy megnéz más nőket, de egy kevéssé átgondolt, túl őszinte mondata ébresztett rá, hogy neki (a férfianak) a megnézés nem csak megnézés, mintha bármi más szép dolgot nézne meg, hanem többé-kevésbé fejben megd.ugás. Ez nagyon ledöbbentett és nagyban közrejátszott a fenti érzések kialakulásában.
2013. júl. 27. 21:30
 43/53 anonim ***** válasza:

Itt vagyok megint. :)

Szerintem is várj megfelelő alkalomra mikor felhozhatod, hogy téged zavar a túl őszinte elszólása, tartsa magában vagy mondja haverjainak (hisz ilyet pasi más pasiknak szokott mondani kocsmákban vagy utcán), hisz te a barátnője vagy nem szeretnéd tudni és nem érdekel, hisz még csak nem is a havernője vagy. Egy barátnőmnek volt hasonló gondja, igaz azzal a pasival nem jártak csak ismerkedtek és a csávó a csaj előtt tett ö hát, érdekes megjegyzéseket ..... Nem is jöttek össze később sem, nemcsak emiatt (szólt neki csaj hogy ne mondjon ilyeneket csajokra olyan nő előtt akire hajt, de csávónak állt feljebb, legalább ez is kiderült már az elején).

Kissé durva amit mesélsz, máris rögtön arra gondol nemcsak hogy megnézi őket. Bár magával a fantáziálással nem lenne baj míg nem viszi túlzásba, nem gondol más nőkre mindig.

A kérdés az még, hogy csak szexre gondol rögtön ha meglát más nőket, vagy arra is hogy azzal a csajjal tenné meg vajon.

2013. júl. 27. 22:35
 44/53 A kérdező kommentje:
A pasik, akiket erről megkérdeztem, azt mondták, hogy alapból azt a bizonyos izgató feneket (melleket stb) képzelik el rövid időre az ágyukban, aztán általában egy idő után felülkerekedik az agy, és abbahagyják. Úgy látszik, te is abban a hitben éltél, hogy nekik a megnézés olyan, mint nekünk, de valószínűleg te is tévedsz...:/
2013. júl. 27. 22:58
 45/53 anonim ***** válasza:

Semmiféle hitben nem éltem, nem általánosítottam és nem gondoltam hogy a pasiknak is olyan egy megnézés mint nekünk nőknek. Írtam ez változó hogy pasik közül melyik mennyire ösztönlény. Van amelyiknek tényleg olyan mint nekünk nőknek, más pasinál több játszódik le az agyában.

Szerintem inkább te tévedsz és gondolod azt hogy minden pasi rögtön arra gondol ha meglát egy nőt.

Vannak pasik akik nem kezdenek el rögtön fantáziálni vagy beindulni hanem csak bizsergést éreznek.

Nőknél is előfordulhat a fordítottja. A fantáziálás addig nem baj míg marad fantázia szintjén és nem is durvul el.

2013. júl. 28. 06:31
 46/53 anonim ***** válasza:
100%

vannak olyan férfiak, akik igen, szeretik a szexet, mégis tűzön vízen át érzed mellette, hogy te vagy neki az istennő, és ízig vérig szeret és annyira, hogy már fáj.

és mégis egy csődör és egy rafinált akár macho srác.

tapasztalat.

2013. aug. 13. 17:56
 47/53 anonim ***** válasza:

* szóval vannak, akik rendkívül érzékien éreznek, amikor szeretnek.

ha ilyennel lennél, semmiségnek néznéd ezeket az ösztönöket ami vele jár.

2013. aug. 13. 17:58
 48/53 anonim ***** válasza:
100%
dettó, én is undorodom. keress vmi konszolidált agyban felnőtt pasit, aki titokban se simlis, az már talán elfogadható..
2013. okt. 8. 01:39
 49/53 anonim ***** válasza:

ne haragudj, hogy fiúként válaszolok, de ez egyrészt önuralom, másrészt szexuális beállitottság kérdése. Heteroszexuális vagyok, napi szexuális éhségem napi 3-6 alkalom. Kimondottan sok, tudom, de ez van.

Ugyanakkor mégse tud ennyire keményen beinditani egy dekoltázs, sőt, még egy kivillanó tanga sem. Az egyszerűen közönséges. Egy csábos tekintet viszont levesz a lábamról, főleg az, ahogyan utolsó barátnőm tudott rámnézni néha.

Egy idő után rájöttem, hogy az össze-vissza kefélgetés nem kifizetődő. Csomó időt, és energiát fektetek olyan dolgokba, amik fölöslegesek. Volt olyan kalandom, akivel órák hosszán át szexeltünk. Exemmel mindketten néhány perc alatt elmentünk, és sokkal jobb volt. Azok az emberek, akik nagyjából egy hullámhosszon vannak, sokkal hamarabb kiismerik egymást, ezáltal sokkal nagyobb élvezetekhez juttatnak, sokkal hamarabb...

Amit te leirtál, az csak egy átlag. Jó lenne, ha nem általánositanál.

2013. okt. 21. 23:38
 50/53 anonim ***** válasza:
0%

Uramisten :O

Te legyél leszbi kész ennyi nem kell elmélkedni!

Remélem az én barátnőmnek nem ilyen degenerált gondolkozása van

2013. okt. 21. 23:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!