Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kell ennyire allatias, taplo modon vegignezni egy lanyon? Nem lehetne diszkretebben csinalni?
Nem az zavar, ha a fiuk megnezik a lanyokat, a jo nöket. (Engem spec nem nagyon szoktak nezni, ezert irok T/3-ban) Mert ha en latok egy helyes sracot, en is rajta felejtem egy perce a szemeimet. De nem ugy stirölöm vegig fentröl lefele, majd vissza, mintha egy darab csülköt vizsgalgatnek a hentesnel... Ez szamomra (a kivülallo szemelynek) is tök kenyelmetlen, ha latom, hogy egy srac hogy vegig... Nem is tudom, milyen iget hasznaljak, mert a "nez" nem fejezi ki elegge, amit akarok.
Mi az oka ennek?
Nem igaz. Neha, ha kiöltözök, engem is megneznek, akkor meg kenyelmetlenebbül erzem magam.
Mas nöket ez nem zavar?
dehogy féltékeny, egyáltalán nem erről van szó
amúgy én is kényelmetlenül érzem kicsit magam, engem általában megnéznek, még ha farmer+ing kombó is van rajtam, de amikor meg szoknyát húzok meg magassarkút, akkor aztán tényleg olyan furcsa, meg zavaró, h áll ott 10 srác és mindnek egyszerre fordul a feje... a kedvenceim még a megjegyzések.
amúgy néha tényleg kicsit túlzásnak tartom, ahogy végigmérnek... de tudod azt mondom erre, h nézni szabad. ha nem szól be, meg ilyenek, akkor szíve joga. persze amikor perverz 60 éves bácsikák bámulnak, két foguk sincs, na az tényleg nagyon zavar. saját korosztályában nézelődjön.
#4 Ha nem néznének meg akkor az lenne a baj.
Jobb lenne ha csúnya lennél?
egy szóval nem mondtam, h baj
annyit írtam, h zavar. azt már csak szabad?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!