Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elszoktátok olvasni a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszoktátok olvasni a párotok SMS-eit, megnézni a telefonhívásait? Magyarul végignézni a teloját.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 14:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem mert szerintem nagyon szemét dolog.Én megbízom benne.Csak akkor nézem meg az SMS-ét ha pl.éppen fürdik akkor van hogy én szoktam válaszolni.Persze az ő tudtával.
2010. ápr. 26. 14:58
 2/13 anonim ***** válasza:

Néha megnézem, de úgy, hogy ő is tudja. Mondjuk unatkozok, akkor elolvasgatom, hogy kinek mit írt, semmi hátsó szándék nincs benne, ő is elolvashatja az enyémet. Csak az a különbség, hogy őt baromira nem érdekli az én telóm, én meg el szoktak félévente egyszer kb olvasni, legalább tudom, hogy milyen szivatós a melója, mennyi kavarodás van. Sok mindent meg lehet tudni az SMS-ekből, milyen a kapcsolata a munkatársaival, hogyan kommunikál velük, stb. Szerintem érdekes, semmi titkunk nincs egymás előtt.

20/L

2010. ápr. 26. 15:01
 3/13 anonim ***** válasza:

Persze. De ő is ugyanúgy megnéz mindent az én telefonomban.

Engem ez valamilyen szinten megnyugtat. Tisztába vagyok vele, hogy bármit ki törölhet, hogy én ne lássam, de akkor is. Nekem jobb így.

2010. ápr. 26. 15:01
 4/13 anonim ***** válasza:
nem engedi:s
2010. ápr. 26. 15:02
 5/13 A kérdező kommentje:
Én megszoktam neki nézni, de csak akkor ha ő is ott van mellettem és látja mit csinálok. Ő néha-néha nézi meg a telefonom, de engem se zavar.
2010. ápr. 26. 15:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Engem meg igenis zavar ha valaki a telefonomat piszkálja ezért nem is nyúlunk egymás telefonjához (de ez csak az én hepim őt nem érdekli )
2010. ápr. 26. 15:06
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem. Ha akarja, úgyis megmutatja, amúgy nem érdekel.

Ő se nézi meg az enyémet.

2010. ápr. 26. 15:21
 8/13 anonim ***** válasza:
É n egyszer megnéztem a volt barátom hívásait.
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem.
 10/13 anonim ***** válasza:

mivel törölhető bármi, ezért nincs értelme

néha spontán úgy teszek, mintha megnézném, ekkor kicsit ideges lesz

amúgy meg nem értem, miért viszi mindenhova magával, még fürdéshez is..

2010. ápr. 26. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!