Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszoktátok olvasni a párotok SMS-eit, megnézni a telefonhívásait? Magyarul végignézni a teloját.
Néha megnézem, de úgy, hogy ő is tudja. Mondjuk unatkozok, akkor elolvasgatom, hogy kinek mit írt, semmi hátsó szándék nincs benne, ő is elolvashatja az enyémet. Csak az a különbség, hogy őt baromira nem érdekli az én telóm, én meg el szoktak félévente egyszer kb olvasni, legalább tudom, hogy milyen szivatós a melója, mennyi kavarodás van. Sok mindent meg lehet tudni az SMS-ekből, milyen a kapcsolata a munkatársaival, hogyan kommunikál velük, stb. Szerintem érdekes, semmi titkunk nincs egymás előtt.
20/L
Persze. De ő is ugyanúgy megnéz mindent az én telefonomban.
Engem ez valamilyen szinten megnyugtat. Tisztába vagyok vele, hogy bármit ki törölhet, hogy én ne lássam, de akkor is. Nekem jobb így.
Nem. Ha akarja, úgyis megmutatja, amúgy nem érdekel.
Ő se nézi meg az enyémet.
mivel törölhető bármi, ezért nincs értelme
néha spontán úgy teszek, mintha megnézném, ekkor kicsit ideges lesz
amúgy meg nem értem, miért viszi mindenhova magával, még fürdéshez is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!