Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszoktatok menni a barototok/barátnőtök nélkül bulizni? Mit gondolsz arról h vkit soha nem hív meg a barátja bulizni?
más az, hogy el szoktunk menni külön, és az, hogy sosem hív el magával.
ha úgy jön ki a lépés, elmegyünk külön is. megbízunk egymásban, neki van kedve, nekem nincs - vagy épp fordítva, megesik néha. de attól még leginkább együtt megyünk.
ha nem hiv el magával nem akar veled lenni de az ágyban veled van...oda elhiv...ha nem esik le neked akkor legyél csak a szolgája...
Én mindenhová a bnőmmel megyek mert szeretem és szeretek vele lenni.
az a helyzet hogy téged nem vesznek komolyan!
te csak egy beépitett butor vagy neki aki akkor is otthon várja, amikor ő a holdra megy csavarogni, nem vagy neki kihivás, aki most a kihivás neki azokra pályázik éppen, lényeg hogy ne lássad.
felettem 2 vel válaszolónak jár a pont!
24F
az embereknek ha félre is lépnek, kell egy biztos pont, szeretik a biztonságot.
te is egy ilyen biztos pont vagy, és sok fiú ugy van vele ha van is szeretője az csak szerető, az nem tartozik a párkapcsolatra...meg kellene leckéztetned, mint egykor engem...jól elhagyott amig megtanultam hogy igen küzdeni kell érte, és ha elhagyod és nem jön vissza sosem volt a tiéd!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
minden bokorban találsz olyat aki lehet hogy jobban odafigyelne rád!
te még jó vagy hogy itt kérdezel, más csaj már rég kidobta volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!