Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érett, magabiztos, nem féltéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érett, magabiztos, nem féltékenykedő nők véleménye érdekel! Undorodom férfiak állatias természetétől. Hogyan fogadjam el ezt?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy egyszerűen nem tudok megbarátkozni a férfiak természetével. Azzal, hogy legszívesebben minden nőt megdugnának, és totál befolyásolhatóak (ha csak rövid időre is) mellek meg fenék láttán. És most nem az ilyen igazán állatias s.eggfejekre gondolok, hanem nagyon kevés kivételtől eltekintve mindre. A saját barátom is, bár nagyon rendes srác, bevallotta (és ezzel kikészített), hogy képzeletben akaratlanul is a szexre gondol egy dekoltázs láttán. Vagy nézünk egy klipet, ahol pár csaj riszálja magát, és már mászik rám kanosan.

Egyszerűen undorodom, halálkomolyan. És emiatt megbízni sem tudok bennük.

Ismerem ezeknek a dolgoknak az evolúciós okait, de mégis...Hányni tudnék a férfi nemtől néha.

Hálás lennék, ha írnátok egy-két tanácsot, hogyan emelkedjek felül ezen.

22/L

2013. júl. 16. 14:02
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
84%
Hát, kérdező, az a helyzet, hogy elég sok mindenben hasonlítasz rám, csak fiatalabb kiadásban... Nos, én úgy jártam, hogy találtam egy nem nyálcsorgató pasit. Hozzámentem feleségül. Csakhogy a pasiról hamar kiderült, hogy egyáltalán nem pasi... mármint, annyira nem jellemző rá a szexuális túlfűtöttség, hogy röviddel a házasságunk után el is kezdte hanyagolni a szexet. Néha évekre... Annyira nem volt férfi, hogy teljesen megszűntem nőnek lenni mellette, nőnek érezni magam. Az önbizalmam a béka segge alatt volt. És ő volt egyetlen olyan partnerem, ami megcsalt. Nem szexuálisan... érzelmi megcsalás volt. Beleszeretett valakibe, akivel szex nem volt, de találkozgattak. Utólag azt mondom, ha megdugta volna, az nem fájt volna annyira. Utána nekem évekbe telt újraépíteni az önbecsülésem. Azóta csak nyálcsorgató pasikkal kezdek, tele szexualitással. Mert ők FÉRFIAK, és mellettük érzem magam NŐ-nek! És ha ezért el kell azt viselni, hogy megnéznek más nőket, esetleg meg is dugnák, ez nagyon kis ár. Én sokkal nagyobb árat fizettem azért, hogy nem nyálcsorgató pasival kezdtem! :)
2013. júl. 16. 16:21
 32/53 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy leírtad!:-)

Nekem is van összehasonlítási alapom, a mostani barátommal mérföldekkel jobb a szex, mint az előző "nem nyálcsorgatóssal", imádom érezni, hogy kíván. Valami valamiért, tudom.. Persze azt is nagyon értékeltem az előzőnél, hogy soha nem "alacsonyodott le" odáig, hogy melleket kommentáljon vagy ilyesmi, a mostani viszont nem titkolja eléggé, hogy megnézte őket:S

Ennek ellenére is megvannak bennem a fenti érzések, amiket szeretnék magam mögött hagyni.

2013. júl. 16. 16:32
 33/53 ivilicious ***** válasza:
88%
én is hányok tőlük ezért.
2013. júl. 19. 11:09
 34/53 anonim ***** válasza:
6%
Szánalmas vagy....keressél egy barátnőt magadnak,ne bennünk kered a hibát,hanem a te gépezetedben.
2013. júl. 19. 11:17
 35/53 Ywerd ***** válasza:
100%

Az a helyzet,hogy szerintem minden férfiban megvan az állat.De megvan az is ,hogy gyengédek odaadók legyünk.A saját tapasztalatom pont az ,hogy a nőkben is megvan ez a kettősség,csak a legtöbben az 'állatias' énjük létezését is tagadják,a férfiakban meg egyenesen gyűlölik.Írták előttem is,nézz magadba,önértékelési probléma,vagy valami más?

Garanciák pedig egy párkapcsolatban sincsenek.Azért meg kell dolgozni mindkettőnek hogy működjön a dolog.Ja és hogy megnéz más nőket,akár tv ben akár máshol,allottál már a háromperces szabályról? :)

2013. júl. 19. 11:26
 36/53 A kérdező kommentje:
Nem hallottam, mi volna az?:)
2013. júl. 19. 14:34
 37/53 Ywerd ***** válasza:
100%
A háromperces szabály: ha meglátunk egy számunkra tetsző csajt az utcán vagy akárhol,három perc múlva huss eltűnik az ember agyából,ha párkapcsolatban van :) Megnézzük kicsit elgondolkodunk elmerengünk,ennyi.Ha akarsz cirkuszolhatsz ez miatt a 3 perc miatt de felesleges.Kielégítő volt a válasz? :)
2013. júl. 19. 18:13
 38/53 A kérdező kommentje:
Hmm...igen, elhiszem..
2013. júl. 19. 19:55
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok ilyen. még részegen se, úgyhogy vannak normális fiúk is. Főleg, ha barátnőm van, akkor nem is érdekelnek más lányok. De az miért baj, ha rádmászik? oO
2013. júl. 27. 17:45
 40/53 anonim ***** válasza:
100%

Huh .... Szegény lány, tényleg sajnálom a problémádat meg azt hogy így letámadtak.

Azok akik támadják, restellhetnék magukat !! Segítséget jött kérni, eligazítást és erre ilyen bunkó módon beszólogattok neki. Ha nektek lesz lelki problémátok akkor kíváncsi leszek mit szóltok az ilyen reagálásokra. Ennyi szűk látókörű embert .....

Kedves Kérdező!

Megértem a problémádat, egy időben szenvedtem hasonlóban, nem teljesen ugyanebben. Még szerencse hogy akadtak itt értelmesebb válaszadók itt is, köszönöm nekik, megnyugtattak.

Ez a barátomnak is köszönhető, aki türelmes, szeret, kíván és sikerült elérnie hogy elfogadjam magam. :)

Szerintem is neked önértékelési problémáid vannak, nem vagy biztos magadban, esetleg idegenkedsz is saját magadtól, nem tudtad elfogadni magad, vagy nem is hiszel magadban hogy téged talál vonzónak és nemcsak a szex miatt teszi, vagy mind egyszerre.

Viszont ennek ellenére nem értek egyet a barátod viselkedésével, szerintem kissé gyerekes és elég ösztönlény. Illetve valamilyen szinten normális, ha egy pasinak vannak vágyai, megnéz más nőket ha a párja nincs ott (de nem lép magasabb szintre), vagy fantáziálgat. Ami zavaró hogy az értésedre adja hogy tetszik neki más nő és begerjed más nő dekoltázsa láttán. Talán el kéne beszélgetned vele, hogy téged ez zavar hogy mondja neked, ha szeret akkor megérti.

Meg különben is nem minden pasi ösztönlény, úgy értem nem minden pasi egyformán, nagyon sok mindentől függ, kezdve genetika, tesztoszteron, értelem, stb ....

Van olyan pasi aki pár perc ismeretség után le tud feküdni egy nővel annyira ösztönlény, van amelyiknek nem elég pár perc ismeretség hanem kell neki szimpátia és kis kötődés.

Az nem baj ha egy pasi igényli a szexet, érezteti kívánja a másikat jól eső. ;) Gond ott van ha mindig más csajokra gondol közben, vagy egyébként is túlságosan sokat fantáziál más csajokról. Az sem jó ha valaki túlságosan ösztönlény. Az is gond ha igények nem egyeznek, vagy ha két ember nem egyformán intenzív.

Addig jó amíg veled akar kiélni mindent, ha meg is látja más dekoltázsát, vagy a klipben a csaj riszáló mozdulatára akarja a dolgot. Valami felizgatja de veled szeretné megtenni. :) Téged talál vonzónak, a te külsőd tetszik neki.

Az sem baj ha megjegyzi egyik-másik csajról hogy jól néz ki de ennyi.

Mi, a párommal szeretjük egymást, intim téren is nagyon jól működik minden, kívánjuk egymást. ;) Kicsit ösztönlény az igaz, de nekem jól esik mikor rám mászik (akár gyakran, akár TV közben is), mikor érzem hogy kíván .... Neki is jól esik érezni hogy én is.

Ennek ellenére nem esne jól, ha tudnám más csajokról is fantáziál, nem mondom hogy baj de ne tudjak róla. Én ezt elfogadom hogy észrevehet más nőket, mondta megnéz más csajokat ha épp nem vagyok vele, de csak megnézi őket és többet nem is mond róluk. Én is megnézek más pasikat.

Van olyan hogy az utcán vagy ha elkísérem valami eseményre megkérdezem ez meg az a csaj hogy tetszene neki, vagy én megmondom ha egyedül lennék ki tetszene, de nem részletezek semmit. Annyit mondok x bejönne, ő jól néz ki, y nem. Legtöbbször megjegyzem magamnak jól néz ki de ahogy valaki előttem írta, utána elfelejtem.

Bízunk egymásban, fontosak vagyunk egymás számára.

De értem mit érezhetsz. Próbáld meg elfogadni magad, hogy valszeg csinos helyes csaj vagy :), a barátod szeret nemcsak emiatt és kíván is. Megtetszhet neki más csaj is, de ha szeret akkor veled szeretne lenni. Szereti a szexet, de valszeg veled.

Az hogy valaki szereti a szexet még nem jelenti hogy hűtlen és minden csajt meg .....

Csodálkozva olvastam valakinek a sztoriját itt aki egy nem ösztönlényhez ment hozzá.

Én nem lennék olyannal, akkor sem ha nem csalna meg emiatt (se), nekem mint nőnek szükségem lenne intim kapcsolatra, érezni hogy a másik vonzónak talál. Ez jó dolog. :)

Mostanival a legjobb nekem! Voltam olyan pasival aki azt mondta kíván de nem éreztem rajta, valahogy olyan hidegnek tűnt és gépinek, nem volt valami szenvedélyes.

Úgy a legjobb ha mindenki megtalálja azt akivel az igények nagyjából megegyeznek, van testi vonzalom és érzelmi kötődés.

Visszatérve, próbáld meg elfogadni: jól nézhetsz ki, a te testedet találja jónak, pluszba téged szeret és olyannal jobb akihez nemcsak vonzódunk de szeretjük is. ;)

Ha semmiképpen nem megy, lehet fel kéne keresned egy szakembert hogy kiderítsd, mi ennek a viszolygásnak az oka. Lehet lelki eredetű, nevelésed, egy rossz emlék, stb .... Szorítok hogy sikerüljön lerendezned!

27/N

2013. júl. 27. 19:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!