Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz, hogy nem vagyok féltékenykedő?
Figyelt kérdés
mindenki szerint ez a baj. Hogy nem ugrok senki nyakának, túlságosan megbízom a fiúkban. Soha nem zavart, ha más lánnyal is dumál/lájkol/ csaj a legjobb barátja. Szerintem nem gáz, ha más lánnyal is találkozik kettesben. Miért következik ebből, hogy nem szeretem?
Igaza volt, hogy otthagyott, mert "nem érzi, hogy szeretem"?
egy kétségbe esett 17L
2011. ápr. 16. 16:05
1/8 anonim válasza:
én se vagyok féltékenykedő, mert úgyis tudom, hogy túl jó vagyok, nálam jobbat nem talál, ergo nem fog megcsalni. Akkor mit parázzak miatta? :P
19/F
2/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. a Fiunak más volt a baja nem azért hagyott ott ez tuti.Bár lehet, hogy nem voltál vele eleget.
3/8 anonim válasza:
Pont az a gáz, ha valaki féltékenykedő és/vagy ha a féltékenykedést tartja a szeretet jelének. Egyszerűen nem volt megfelelő érzelmi/értelmi szinten a srác, vagy csak nem volt őszinte. Ne foglalkozz vele, és a hozzá hasonlókat is kerüld messzire a jövőben. Ennyi az egész. :)
4/8 anonim válasza:
Sokan élvezik, ha féltékenykedik a partnerük. Volt barátnőmet annyira idegesítette, hogy nem vagyok féltékeny típus (ha el tudják vinni, akkor vigyék) hogy azt hazudta, megcsalt. Pislogott amikor kidobtam.:D (Persze jó vége lett a dolognak.)
5/8 A kérdező kommentje:
xD az utolsó feldobott:)
köszi szépen, most jobban érzem magam:)
2011. ápr. 16. 16:34
6/8 anonim válasza:
szerintem az a gáz ha valaki ilyen szavakat használ hogy gáz
7/8 anonim válasza:
Jó neked! Én ha van párkapcsolatom, mindíg féltékeny vagyok, amit nem nyilvánítok ki, de nagyon szar érzés.... Örülj neki, hogy nem vagy az. Ez azt jelenti, hogy többnyire megbízol abban akit szeretsz.... Szerintem a lánynak is inkább örülnie kellett volna! (16/F)
8/8 anonim válasza:
Alapjáraton nem baj, ha nem vagy féltékenykedő, de itt résen lehettél volna. Az még ok., hogy lájkol meg dumál más csajokkal, még az is elmegy, hogy csaj a legjobb barátja, de, hogy más lányokkal találkozik kettesben az már nem, főleg, ha rendszeresen. Sztem ez csak mondvacsinált szöveg, hogy nem érzi, hogy szereted, ilyet általában az mond, aki nem szereti a másikat. Jobb, hogy megszabadultál tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!