Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szoktatok büszkeséget érezni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok büszkeséget érezni, ha végignéztek a párotokon?

Figyelt kérdés

Most csak a külsejére értve gondolom (a belső értékek miatt nyilván büszke az ember a párjára.. ha nem, akkor az már rég rossz ).

Tehát éreztek olyat, hogy azta egy ilyen helyes srác/ jó csaj a párom? :)

2013. júl. 13. 11:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Büszke vagyok rá. Izmos, szép a bőre.. Hát igen, nagyon vonzó a jobb kezem :)
2013. júl. 13. 11:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát, igen, egy-két dolgot már tettem érte:) bunyó stb. De imádom, ő is engem, én főleg a popsiját :D 21f
2013. júl. 13. 11:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon szeretem :)) És büszke vagyok rá, hogy az én párom ilyen izmos, helyes, szép a szeme, és törődő :)
2013. júl. 13. 11:26
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Éreznék büszkeséget... HA LENNE NŐM
2013. júl. 13. 11:44
 5/12 anonim ***** válasza:

# 4:

De te biztos nem vagy izmos, kékszemű, helyes és szépbőrű, mint itt mindenkinek a barátja. Sajnálom. :(

2013. júl. 13. 11:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Büszke voltam, nagyon tökéletes férfi volt, ahogy a mostani udvarlóm is.És mind2 nagyon értékes ember is. Lófszt se értem mit szeretnek bennem...
2013. júl. 13. 11:55
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen, pedig az én párom kissé mackós (nekem ez jön be), és egyáltalân nem az a tipikus reklámbeli szépfiú, de nekem elég az is néha, ha eszembe jut, aztán már nedvesedik a puncim :D Meg iszonyat jó feneke vam :))

Furcsa amúgy, mert amikor megismertem, egyâltalán nem jött be, teljesen más volt az ideálom, dehát beleszerettem, ès most meg azt bem értem, hogy nem láttam elsöre is ilyen jóképünek? ;) érdekes dolog ez a szerelem :)

2013. júl. 13. 11:57
 8/12 anonim ***** válasza:
7-es, nekem meg pont h az ilyen mackósabba voltak az ideáljaim, erre az első barátom egy izmosabb-szálkásabb focista volt, a mostani meg uhh...:$
2013. júl. 13. 12:02
 9/12 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Nekem meg mindig a magas, vékonyka fiuk jöttek be, most mg úgy áll a dolog, hogy azt szeretem, ha van valakinek egy kis pocakja. Nekem a kigyúrt test mindig olyan unalmas volt, ezt valahogy férfiasabbnak érzem :) De ugye ízlések és pofonok, ez a jó benne :)

Amúgy a pàrom sosem volt afféle nök kedvence, akire öten akaszkodtak volna egy partin, én valahogy mégis büszke vagyok rá :) Egyszerüen gyönyörünek làtom, pedig nem ma jöttünk össze :)

2013. júl. 13. 12:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Érdekes, ez tény. Én is imádtam ha egy fiú arca kerekebb volt, meg pici pocak, stb. Aztán meg ez lett.

Mind2 szerelmem tipikus top1 pasi, és én voltam/vagyok?!leszek az első barátnőjük.

Azt hiszem, a rendszer ellensége vagyok a nagy kakukktojásosságommal:D

2013. júl. 13. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!