Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok büszkeséget érezni, ha végignéztek a párotokon?
Most csak a külsejére értve gondolom (a belső értékek miatt nyilván büszke az ember a párjára.. ha nem, akkor az már rég rossz ).
Tehát éreztek olyat, hogy azta egy ilyen helyes srác/ jó csaj a párom? :)
# 4:
De te biztos nem vagy izmos, kékszemű, helyes és szépbőrű, mint itt mindenkinek a barátja. Sajnálom. :(
Igen, pedig az én párom kissé mackós (nekem ez jön be), és egyáltalân nem az a tipikus reklámbeli szépfiú, de nekem elég az is néha, ha eszembe jut, aztán már nedvesedik a puncim :D Meg iszonyat jó feneke vam :))
Furcsa amúgy, mert amikor megismertem, egyâltalán nem jött be, teljesen más volt az ideálom, dehát beleszerettem, ès most meg azt bem értem, hogy nem láttam elsöre is ilyen jóképünek? ;) érdekes dolog ez a szerelem :)
7-es vagyok. Nekem meg mindig a magas, vékonyka fiuk jöttek be, most mg úgy áll a dolog, hogy azt szeretem, ha van valakinek egy kis pocakja. Nekem a kigyúrt test mindig olyan unalmas volt, ezt valahogy férfiasabbnak érzem :) De ugye ízlések és pofonok, ez a jó benne :)
Amúgy a pàrom sosem volt afféle nök kedvence, akire öten akaszkodtak volna egy partin, én valahogy mégis büszke vagyok rá :) Egyszerüen gyönyörünek làtom, pedig nem ma jöttünk össze :)
Érdekes, ez tény. Én is imádtam ha egy fiú arca kerekebb volt, meg pici pocak, stb. Aztán meg ez lett.
Mind2 szerelmem tipikus top1 pasi, és én voltam/vagyok?!leszek az első barátnőjük.
Azt hiszem, a rendszer ellensége vagyok a nagy kakukktojásosságommal:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!