Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért keres? Nyomja a büszkesé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres? Nyomja a büszkeségét valami? Mire véljem?

Figyelt kérdés

Röviden leírom a problémát: huszonévesek vagyunk, a srác megmagyarázhatatlan okokból szakított velem (sosem mondott egyformát, hogy miért, a mai napig nem tudja megmagyarázni. A karácsonyt együtt töltöttük volna, karácsony előtt szakított, de karácsonyra küldött egy boldog karácsonyt smst, amire nem válaszoltam. Majd írt egy terjedelmes emailt, hogy miért nem vagyok képes egy levelére sem válaszolni (szakítás óta nem ez volt az első üzenete, amire nem válaszoltam), mivel ezt az smst is már hetekkel karácsony előtt megfogalmazta, elmentette, és ezerszer is átgondolta, hogy mikor lenne a legalkalmasabb nekem elküldeni. De már látta, hogy én regisztráltam közben egy társkeresőre, a világért sem akar a párkeresésben megzavarni, és különben sem azért szakított velem, mert nem szeret, hanem azért, hogy hadd éljem boldogan az életem (nagyon jól tudta, hogy milyen boldog voltam vele).

Kivételesen erre a levélre annyit válaszoltam, hogy neked is boldog új évet (bár azt nem kívánt), de a "lesz*rom" stílus megy most nálam az ő irányában, mert nagyon a bögyömben van, hogy szakított, miközben szerettük egymást, most meg hetek óta keres.

2009. dec. 29. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor azért nem merünk szeretni, mert félünk, hogy a másik nem viszonozza az érzéseinket. És sokszor kimondani vagy kimutatni sem merjük azt, amit érzünk, mert félünk, hogy ezzel kiszolgáltatjuk, megalázzuk magunkat, hogy elveszítjük büszkeségünket. Sok ember félti a büszkeségét, mert azt hiszi, hogy erény, pedig valójában az egyik legnagyobb akadály a szeretet útján. A büszke ember nem tud igazán szeretni. Mert igazán szeretni csak alázattal lehet. Van egy film, és benne egy jelenet: A lány evez a csónakban, a fiú áll a parton. A lány nem fordul vissza, és nem mozdul a fiú sem, csak néz a lány után. És közben a csónak egyre távolodik, és a lány és a fiú egyre messzebb kerülnek egymástól. És a lány nem néz vissza, és a fiú nem indul a lány után. Aztán évek múlva újra találkoznak. És akkor elmondják egymásnak, hogyan is élték meg azt az elválást a tónál. A fiú azt mondta: "Utánad akartam szaladni... Néztem utánad, és arra gondoltam, hogy ha visszanéznél, akkor utánad szaladnék. Csak arra vártam, hogy visszanézzél..." A lány azt mondta: "Szerettem volna hátrafordulni... Arra gondoltam, hogy ha meghallom a parton lépéseid hangját, hátrafordulok. Egy kis zajra vártam csak, a lépéseid hangjára..." Hát így van a büszkeséggel. Az embernek néha döntenie kell: a büszkeség fontosabb-e számára vagy a szerelem..?
2009. dec. 29. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez amúgy tényleg gáz hogy pont karácsonykor nem volt melletted,szégyen és gyalázat!
2009. dec. 29. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Velem is karácsony előtt szakított 2 nappal. Pocsék érzés volt, meg sem tudta magyarázni, hogy miért történt... Karácsonykor küldtünk mi is egymásnak sms-t. Aztán én később is küldtem neki, de nem reagált rá semmit. A napok telnek/teltek, a reményem egyre fogyott. Erre ma délelőtt kaptam tőle egy sms-t, majd felhívott.... Hogy aztán mi lesz belőle, vagy lesz-e valami (hogy ma eljön-e hozzám) azt nem tudom, majd ezután derül ki. Mi is szeretjük egymást. De hogy az ő büszkesége nagyobb-e vagy a szeretete, az majd ma kiderül.

Lehet, hogy újra akarja kezdeni veled, csak még nem teljesen biztos benne. De ki fog derülni. Remélem, hamarabb, mint gondolnád! :) És ha újra akarná kezdeni veled, visszafogadnád?

2009. dec. 31. 09:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Nincs a barátodnak kisebbségi érzése valami miatt? Pénz, tanulmányok, más anyagi helyzet, munkahelyi beosztás, valami ami miatt te sikeresebb vagy. Vagy más miatt ő úgy érzi, hogy nem tehet téged boldoggá. És emiatt szakított, és ez annyira nyomasztja, hogy nem is merte neked elmondani.

Ha nem másik nő miatt szakított, lehet hogy ilyesmi a baja.

Szereted még? ha igen, akkor szerintem sértődés nélkül ülj le vele beszélni. ki fogja bökni mi baja. Ha megvan az ok, akkor te elmondhatod hogy téged ez hogy érint. És vagy túlteszi magát ezen a gubancon vagy nem. Ha nem, akkor el kell engedni. De lehet hogy van esély, hogy újra együtt legyetek. Tudod a férfiak ha nagyon nyomasztja őket valami a szerelmükkel kapcsolatban, nem biztos hogy el tudják mondani. Ő egyelőre elmenekült.

nekem is volt hasonló, a pasi megmagyarázhatatlan okból nem akart többet találkozni velem. valami régi nőre fogta hogy felbukkant, hát jó. mondtam. Aztán hónapok múlva találkoztunk barátilag, és akkor mondta meg valójában mi a baja és hogy szó sem volt másik nőről. Neki is kisebbségi érzése volt, és én hiába mondtam hogy ez engem nem érdekel, sajnos ő nem tudta magát túltenni az ő hiányosságán. szóval nekünk nem sikerült megoldani, de neked még sikerülhet. :)

Ne legyél vele flegma, ő sokkal jobban kínlódik.

2009. dec. 31. 10:18
 5/6 anonim ***** válasza:
ez fordítva is megtörténhet?nekem a barátnőm csinálta ezt ,csak úgy lelépett ,nincs senki a képben,mert elég zárkózott.
2009. dec. 31. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Velem a barátom csinálta ugyanezt. dec elején. Én sem kaptam magyarázatott a miértre. Azt mondta szeret, csak nem ugy mint rég. Na puff. a két szemem kisírtam. egy hétig nem beszéltünk, kibírtam nam hívtam, De Ő igen :), sőt mindig Ő hív!! mostmár ugy kb három naponta.Ürügy mindig van :) karácsonykor taliztunk is rövid időre, két ünnep között is, persze erre is volt oka, hogy miért is keres :), ma is felhívott lesz e hova menni bulizni? mondtam igen ( pedig dehogy ), erre Ő Neki is lesz, és nem ér rá beszélgetni, készülnie kell..., pedig Ő hivott.Szóval csak annyi, hogy szerintem a Te barátod sem tudja mit is akar valójában, és szerintem az a baja hogy (látszólag ) jól megvagy nélküle Ez bsza a csőrét, de nagyon :)
2009. dec. 31. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!