Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy több éve tartó párkapcsolatra mennyire nyomja rá a bélyegét, ha a fiú elkezd drogozni? És mit tehet a barátnő?
Kokain? Te jóóó ég! Ne is haragudj, de a barátodnak az a legnagyobb problémája, hogy a leírtak alapján jól ki van nyalva a segge, és még rátesz egy lapáttal, hogy mindenki rá figyeljen.
Én leülnék vele megbeszélni, hogy vagy abbahagyja ezt a hülyeséget, aztán kitalál valamit, ami végre tetszik neki, és összekapja magát, vagy mehet, amerre lát...
A szórakozásból elkezdett "kokainozgatás" nagyon könnyen súlyos függőséghez vezethet... Én nem akarnék arra ébredni, hogy a párom túladagolta magát, eladott a lakásból mindent, vagy mindenféle züllött fazon tekeregjen a lakásomban. Tudom, miről beszélek...
Őszintén? Azt gondolom, egy ilyen férfire (??) nem lehet alapozni, akármennyire szeretném, én dobnám.
22/L
A kokain függőség néhány alkalom után kialakul. Nagyon kemény kemény drog és nem is vesz észre, hogy már függő! Én elrángatnám egy terepiára, vagy pszichológushoz. Ha szeret megteszi érted! Ennél többet Te jelenleg nem tehesz érte!
L/19
Volt egy időben, mikor külföldről hazamentem én is megcsúsztam az ilyen dolgokon, buli és drog, fél év kellett, hogy rájöjjek elfogyott a pénzem nem tudok bulizni és drogozni sem. Nagy nehezen rávettem magam, ki kell jönnöm külföldre és ismét helyreállt az életem.
Ezt azért meséltem el, ha valami kényszer miatt kell leszokni, első időkben az lenne, hogy na hadd vegyek,
második időkben, de b...ó vagy, ki vagy te hogy megtiltsd, harmadik időkben, már kezd lenyugodni és minden lassan vissza állhat a régi kerékvágásba.
Bocsi a kifejezéseimért.
Ezzel a témával nehéz fába vágtad a fejszéd, ha már rászokott. Én inkább azt tanácsolnám, hogy menjetek egy vagy több hétre nyaralni, bárhová, csak ne ismerjetek senkit. Ez nem sérti meg a párod, hogy te le akarod szoktatni. És nem is tud a nyaralás alatt elcsúszni. És még ki is kapcsolódnátok picit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!