Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély újrakezdeni? Ha bebizonyítom a volt barátomnak, h még szeretem, bármire képes vagyok érte (régebben úgy érezte, nem szeretem őt eléggé) van értelme félretennie a büszkeséget, az észt, s csak a szívére hallgatni, akkor van értelme?
"pénteken kiiratkoztam az egyetemről"
Valószínűleg ez volt életed legnagyobb hibája. Ami nem megy nem kell erőltetni, azért nem válaszol mert nem akarja folytatni. Szenved miatta, de valamiért el akar felejteni Téged. Ezt lásd be és lépj tovább. Gonodolom 18-19 éves lehetsz, előtted az élet, sok rendes fiu van még rajta kivül. Én is hasonló okból szakítottam az első barátnőmmel annó. Elmentem másik egyetmre Ő még csak gimi 4.-es volt. Szakított velem a távolság miatt két év után. Fél évig sírtam esténként fiú létemre, mire "elfelejtettem", de nem bántam meg, hamarosan diplomám lesz és van egy aranyos menyasszonyom akivel 1000* boldogabb vagyok, mint azzal a másik lánnyal voltam, pedig az is nagy szerelem volt. Az élet megy tovább, ne ragadj le, mert ennél a fiunál nincs értelme...el akar felejteni (mint barátnő). Szerintem óriási hiba volt feladni a saját életedet egy iylen esélytelen dologért...bocs hogy ezt mondom, de én így látom.
22/f
Ostobaság volt a suliból kiiratkozni..
Átbeszélni érdemes.. A továbbiakról meg nektek kell dönteni. Ha ő nem akarja, akkor ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!