Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy srác büszkeségé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy srác büszkeségét megtörni egy lánynak? Hogyan érjem el hogy kapaszkodjon értem?

Figyelt kérdés
Mit utáltok legjobban ha milyen egy csaj? Nézzem le vagy mi? Ti mikor futtok valaki után? Fiúk ti ismeritek magatokat.

2013. júl. 5. 11:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
mond azt hogy nagyon gazdag vagy, sztem nagyon fog érted kapaszkodni
2013. júl. 5. 11:35
 2/20 anonim ***** válasza:
adjad magad nehezen ezt én is szeretem :D a kihívás miatt :)
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Tudod ha valaki lenéz és utálatos velem az után nem futok.

Te talán igen?

Női logika WTF

17/F

4/20 anonim ***** válasza:
100%
ha őrülten szerelmes lesz.. lese vakarhatod :)
2013. júl. 5. 11:36
 5/20 anonim ***** válasza:
lefényképezed a p*csét és kirakod valami kamu pasi fiokal az üzenöfalára fontos hogy látszodjon az arca.tuti megtörik a büszkesége.
2013. júl. 5. 11:36
 6/20 anonim ***** válasza:
39%
Ha annyi az intelligencia hányadosod, mint amennyit a kérdés színvonalából véltem felfedezni, akkor nálad már késő bármilyen módszert alkalmazni.
2013. júl. 5. 11:37
 7/20 LeftBehind ***** válasza:
93%
A tipikus nő - "Nekem kell és az enyém is lesz,még ha ezért tönkre is kell tennem" Megtörni a büszkeségét? Lenézni? Neked meg mi az úristen bajod van? De úgy őszintén? És akkor a válaszolók fele még adja is alá a lovat,hát gratulálok! Idióták. Bezzeg ha én jönnék azzal,hogy meg akarom törni egy büszkeségét annak érdekében,hogy felszedjem,kapásból elküldenének az anyámba minimum 6 oldalon keresztül. Idefigyelj kérdező,először talán megpróbálhatnál ember módjára gondolkodni,aztán viselkedni,esetleg elérni hogy szimpatikus legyél a srácnak és ha ez mind megvan akkor vagy összejön vagy nem,ennyi!
2013. júl. 5. 11:41
 8/20 anonim ***** válasza:
54%
A büszkeségét megtörni? Talán ha részleteznéd a sztorit. Talánbizony belemásztál a lelki világába, ami miatt most tojik a fejedre, emiatt kell "megtörni"?
2013. júl. 5. 11:42
 9/20 LeftBehind ***** válasza:
"meg akarom törni egy nő büszkeségét"
2013. júl. 5. 11:42
 10/20 A kérdező kommentje:
Xtrem. Ne haragudj de ha nem tudsz értelmesset írni ne írj. Nagyon lenézel másokat. Nagyon nem illik a szöveged ide és valahogy nem édekel. Az a lényeg hogy te okos vagy. Örülj neki ha már másnak nem tudsz. Állj fejre azt szard össze magad és verd a nyálad mert te olyan értelnes komit írtál.
2013. júl. 5. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!