Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy srác büszkeségé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy srác büszkeségét megtörni egy lánynak? Hogyan érjem el hogy kapaszkodjon értem?

Figyelt kérdés
Mit utáltok legjobban ha milyen egy csaj? Nézzem le vagy mi? Ti mikor futtok valaki után? Fiúk ti ismeritek magatokat.

2013. júl. 5. 11:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Másfél éve együtt vagyunk. Az anyja a mindene 3hete nem hív nem keres mert éjjel fenntmaradtam a barátnömnrk a bulijára zenéket tölteni. És azért nem hiv mert büszke azt várja hogy lány létemre én keressem mikor ö kapta fel a vízet ilyen hülyeségen. Azët
2013. júl. 5. 11:50
 12/20 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező,csak azt próbálták itt elmagyarázni,hogy nem egészen normális az álláspontod,már megbocsáss.Mi vagy te,rabszolgahajcsár,hogy meg akarod törni és magad alá rendelni a másik embert? Mit szólnál ha ezt veled csinálná valaki? Ezzel csak azt éred el,hogy egy beképzelt p*csának fog tartani,és keres valaki olyat aki értékeli.

Ha akarsz valamit a sráctól,akkor flörtölj vele,mutasd neki,hogy bejön,de ne hagyd magad,kacérkodj..így futni fog utánad és NORMÁLIS kapcsolatootk lesz.

Nem egy jégkirálynőé és egy utána rohanó pincsikutyáé..

2013. júl. 5. 11:50
 13/20 anonim ***** válasza:

Ja,jó így már érthetőbb:) Csak a kérdés alapján ez nem jött le...

Hát akkor se játszmázz,hanem közöld vele,hogy ez nem így működik.

2013. júl. 5. 11:51
 14/20 anonim ***** válasza:

Nő létemre mondom kedves kérdező,hogy szánalmas vagy!

Srácok büszkeségét sosem szabad letörni!Inkább örülni kell neki,h van benne tartás!

A másik ha már neked kell elérned,hogy egy srác kapaszkodjon érted,azt már rég meg ette a fene!

Pasikat meg nem lenézni kell,hanem felnézni rájuk!Ha lenézel valakit,hanyagolni fog de nagyon!Sokat kell még tanulnod!Sőt ha flegma p*csa leszel azzal se érsz el sokat!Az ilyen nőktől menekülnek :D

2013. júl. 5. 11:52
 15/20 LeftBehind ***** válasza:
Mindig az agytornász mutatványok,igaz? Tényleg hülyeségen kapta fel a vizet,de te attól még lehetnél vele egyenes. Mond meg a szemébe,hogy ez így nem pálya,beszéljétek meg az isten szerelmére,miért olyan nehéz kommunikálni a pároddal pláne ha állítólag szereted?
2013. júl. 5. 11:54
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát mert nem? Sajnos nekem az jön le, abból meg pláne amit most írtál, hogy bizony én, még ha csak hozzád mérve is, de akkor biztos okos vagyok. És ez nem ego. Ha nem tudok értelmeset írni nem írok. De sajna te se tudsz, mégis kiraktad ezt a kérdést ide nekünk. Hát gondoltam én is belerondítok. Bár úgy néz ki te méginkább belerondítottál a saját kérdésedbe. És nem, nem hülyeséget írtam, én azt teljesen komolyan gondolom. Én ilyen hülye nővel nem jönnék össze. Miért nem teszel TE a kedvére? Majd igen, megalázod és akkor belédszeret, logikus.

És ha írod nekem a következő kommentet, (amivel nem mellesleg magadat járatod le), akkor írd már le, mi az, hogy egy férfi "kapaszkodjon" érted. Köszi!

2013. júl. 5. 11:54
 17/20 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben szerintem nem tudod "megtörni", ha egyszer meg van róla győződve, hogy neki van igaza. Ha bármivel megpróbálod szívatni, akkor abból azonnal szakítás lesz, ennek nem ez a módja. Talán ha egy haverja elmagyarázza neki, hogy kicsit túlreagálja a dolgot, akkor megoldódhat.

Ez a bosszú, meg "megtöröm" dolog amúgy nagyon gyerekes. Ha valami balul sül el, akkor érdemes minnél hamarabb megoldani a gondot (megbeszélni), vagy továbblépni.

2013. júl. 5. 11:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Hopp, mikor írtam a 11-es komi még nem született meg. Ez esetben legalább te viselkedj éretten és mondd meg neki a tutit.
2013. júl. 5. 11:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Konfliktuskezelésből jeles. :S
2013. júl. 5. 12:38
 20/20 anonim ***** válasza:
undoritó vagy hogy ilyenekkel akarsz próbálkozni remélem téged is megtörnek de jó keményen
2013. júl. 5. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!