Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek sokat számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek sokat számít az ha egy srác ki van gyúrva?

Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 19:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Ja,nekem sokat számít,hogy izmos felsőteste legyen,de lehetőleg széles válla.Egyébként e mellett még az arcot és hajat nézem,nme tudom miért.
2013. júl. 2. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Van akinek igen, van akinek nem... Tudod megtehetik ebben a szép új világban a lányok, hogy különböző dolgokat kedvelnek.
2013. júl. 2. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Némelyiknek igen! Némelyik nem nem! Anno gimiben egyik haver gyúrt..gyúrt..gyúrt..aztán a csaj akiért odáig lett a hosszú hajú..vékony..szakállas...elvont...rockersrácokért c

volt oda! Hát szop@cs :-)De ha olyan csajjal kezdesz ki akinek ez a zsánere akkor király leszel...

2013. júl. 2. 19:47
 4/10 anonim ***** válasza:
és ha egy lány ki van gyúrva? [link]
2013. júl. 2. 19:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Szeretem az izmos,jóképû pasikat. A nagyon kigyúrt nem jön be nekem.
2013. júl. 2. 19:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Imádom , ha valaki kivan gyúrva mondjunk a volt párom, már egy idő után sok volt, túl izmos lett , de mindegy mert szerettem.
2013. júl. 2. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet szeretik de nem ez a fô okuk, hogy összejönnek veled.
2013. júl. 2. 21:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát azért igen :D

nem kell izompacsirtának lenni de azért a széles váll,izmos mellkas nem rossz dolog :D

2013. júl. 2. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen.

16/L

2013. júl. 2. 23:14
 10/10 anonim ***** válasza:
tetszik, persze, de egyáltalán nem döntő tényező, hogy ki van-e gyúrva, csak legyen vastagabb a karja,mint az enyém(ami nem nehéz, mert egy kilencéves kisfiúnak is vastagabb:P)
2013. júl. 3. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!