Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek számít hogy a pasi milyen volt előző életében (amíg meg nem ismertétek)?
pl ha nem ivott sokat az mennyire jó?
Nekem a májam még olyan jól működik 23 éves létemre, hogy egy deci jägert fél óra alatt felszív a szervezet, és 0.00%-ot mutat a szonda.
Számít az előélet persze, de a különféle dolgok, különféle súllyal bírnak :)
Az ivás kérdés nálam pl jó pont, de azért sem téptem még le egy barátom fejét sem ha megivott egy felest.
21/L
Nekem mindig az számít, hogy én milyennek ismerek meg valakit. Ha szimpatikus, és alapvetően egyezik a hozzáállásunk bizonyos dolgokhoz, és jó ember, akkor nem érdekel, ha azt mondja, korábban nem tudom, orgiákat tartott a lakásán vagy elítélték bolti lopásért, vagy akármi :D
Ez lehet jó meg rossz dolog is, mert lehet, hogy pont az ilyenek miatt leszek könnyen megvezethető, és később koppanok nagyot. De az meg az én problémám, és tanulok belőle. Alapvetően nem érdekel, hogy ki milyen volt. Az érdekel, milyen. Hogy velem milyen, hogyan gondolkodik.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!