Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek gáz itt ismerkedni?

Szerintetek gáz itt ismerkedni?

Figyelt kérdés

Tök jól el lehet itt beszélgetni fiúkkal:) de lányokkal is.

A legjobb barátommal is itt ismerkedtem meg, és baromi jó fej :)

Mi a véleményetek?

2012. dec. 11. 21:40
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
52%
nem gáz
2012. dec. 11. 21:42
 2/24 anonim ***** válasza:

Szerintem oké a dolog:D

Rámírsz?

Eff.

2012. dec. 11. 21:42
 3/24 anonim válasza:
Gáz nem gáz,mások is ezt csinálják.De te ne azért csináld ,hanem,mert nem az a lényeg,hogy hol,hanem mennyire ismeritek meg egymást bkivel.
2012. dec. 11. 21:43
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
hát figyelj, tény hogy nem csak köcsögök járnak ide :)
 5/24 anonim ***** válasza:
91%
Nem, sőt, egy baromi hasznos funkciója lehetne az oldalnak, én is ismertem már meg innen embereket személyesen is. Legalább ne törölnék ki az ilyen jellegű kérdéseket, nem értem mennyivel lenne rosszabb egy ismerkedős kérdés, mint a 9876986. "Terhes vagyok?" meg "13 centis farok gáz?" típusú kérdések
 6/24 anonim ***** válasza:
Oh, Deja-vu
2012. dec. 11. 21:44
 7/24 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

Legalább több ismerősöd lesz,még olyanok is akikkel talán másképp sosem ismerkedtél volna meg.

2012. dec. 11. 21:44
 8/24 anonim ***** válasza:
Levert a víz. Akarom mondani végülis mindenki ahogy érzi, én is ismerek néhány embert innen, de azért komoly kapcsolatok nem születtek :)
2012. dec. 11. 21:47
 9/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, bár tény, hogy engem valahogy mindig megtalálnak a perverz, különleges fétishsel rendelkező, 20 évvel idősebb stb...stb... pasik. Akikkel viszont szívesen társalognék nem sűrűn járnak ide és ritkán kapom el sajnos, de kíváncsi lennék élőben pár emberre egy-egy válaszuk alapján. 21/L
2012. dec. 11. 21:48
 10/24 anonim ***** válasza:

Nem az, csak vigyázni kell, én is találkoztam már itteni csajokkal úgy h előtte alig beszéltünk és a személyes tali jól sikerült. Randizni nem szoktam de néha jó egy-egy új arcot megismerni :)

Nagyon szoktak félni a lányok amúgy de azért több is eljött már, nagyon aranyosak :D

2012. dec. 11. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!