Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek gáz itt ismerkedni?

Szerintetek gáz itt ismerkedni?

Figyelt kérdés

Tök jól el lehet itt beszélgetni fiúkkal:) de lányokkal is.

A legjobb barátommal is itt ismerkedtem meg, és baromi jó fej :)

Mi a véleményetek?

2012. dec. 11. 21:40
1 2 3
 21/24 Theodorik84 ***** válasza:
Nem gáz egyáltalán. Hiszen ahol emberek fordulnak meg ott lehet ismerkedni...lehet, hogy ez az oldal nem kifejezetten az ismerkedésről szól, de lehet találni itt igazi gyöngyszemeket. És ha valakit megismerek annak a válaszát tudom igazán értékelni, vagy annak a kérdésére tudok igazán válaszolni (már ha kérdés komoly)
2012. dec. 12. 20:45
 22/24 anonim ***** válasza:

Persze. Sok embernek azért jó, mert senki nem tudja ki a mások fél. Minden korlát nélkül lehet dumálni. Persze, ha mind a két egyén tud. Így aztán lényegtelen ki hány éves.

A válaszokon ha valaki végig olvassa, marha jót lehet röhögni.

2012. dec. 12. 22:50
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem az, én is itt ismertem meg az egyik barátomat :) (Bár vele azóta összevesztünk és már nem tartjuk a kapcsolatot)

15l

2013. ápr. 27. 10:20
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem gáz, nem egy nővel ismerkedtem már meg innen és találkoztam már ennek az oldalnak köszönhetően az életben. Sok a kamus itt is, ez viszont elszomorító.

30/F

2013. ápr. 27. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!