Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni vagy ismerkedni gazdag nőkkel akik a fiatal férfiakat kedvelik vagy szeretik?
Budapest mindig látok olyan idösebb férfiakat(45-60 év körüli) akik 18-25 közötti nőkkel mászkálnak,smárolnak,nyakukba lógnak!Mind a rib@ncosabb rétegböl mind a normál fiatal lányos rétegböl!
És eggyértelmüen látszik hogy nem a a szépségük miatt van velük hanem mert pénzes a fószer ebben biztos vagyok több jel is volt rá!
Lényegében engem a fordítottja érdekel hogy hol lehet gazdag nőkel ismerkedni aki eltart ha vele élek és vagyok és a fiatal korosztályra bukik!
Drága szórakozóhelyeken esetleg ahol ugyanazt kapod csak 3-szor annyiért. Külföldön talán több esélyed lesz mert nem dúskálnak itthon a gazdagok.
Volt egy haverom aki pénzért szexelt nagyanyja korú gazdag idős nőkkel akiknek a teste ugyan jó volt állítása szerint de a fejükre nem ártott volna egy szatyor.
Egyáltalán nálad idősebbre gondoltál, ha igen mennyivel idősebbre?
70-ig bezárólag!:D
Kielégítenem a szexuális vágyait meg járkálnék vele ide oda és aludnék is vele!Csak tartson el és fizesse a dolgaimat (suli,ruha,stb)!
21!Hát ha van pénze és megosztja velem simán!:D
De nem feltétlen 70!Lehet tölem 50 vagy 45 is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!