Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok mondani olyan helyet, ahol fiatal, művelt, normális csajokkal lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem alkalmi kell, hanem hosszú kapcsolat2012. jún. 9. 16:34
1/13 anonim válasza:
ilven hely az egyetem. Kész társkereső intézmény
3/13 anonim válasza:
Fiatal (=kemény cicik), művelt (=téged szeret), normális (=mindig szexelni akar).
Gondold végig, ha tudnám a titkot elárulnám neked? Hülye lennék, még a végén elcipeled előlem a csajokat.
4/13 anonim válasza:
hát szerintem nem csak az egyetemen lehet ilyen lányokat találni :)
5/13 anonim válasza:
Szeretem ezeket a kategóriákat. Fiatal, normális és művelt nőnek tartom magam, de te valószínűleg nem tartanál annak. Minden relatív.
Az egyetem és a könyvtár jó ötlet. Romkocsmák beszélgetősarkával, felolvasóestekkel is lehet még próbálkozni.
7/13 A kérdező kommentje:
21:35
19F
2012. jún. 10. 21:46
8/13 anonim válasza:
akkor pl. itt van olyan csaj aki csak azért lép föl ide, hogy ismerkedjen :)
9/13 anonim válasza:
hát igen itt is van 1 ilyen csaj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!