Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válasszak? Sok bombázóval legyek de változak meg, illetve kevsebb csajjal de önmagam maradok.
Sziasztok. Szóval az van, hogy mondják nagyon sokan hogyha ilyen divatos izéket vennék fel meg zselézném a hajam meg ilyesmik akkor egy "adonisz" lehetnék. (Adonisz:sok bombázót tudnék dugni). Így egyszerűen leirva.
Meg van az hogy kesebb csaj, de magam maradok, az aki eddig is voltsm.
(Am jol tudok csajozni mostis de az a külső tolna rajta nagyonsokat)
Szóval ez a kérdés válaszokat köszi! :)
Jah és ne legyetek álszentek :)
Egy döntésképtelen adonisz aki azt sem tudja mit csináljon ...
Őszintén szólva én sz@rok, hogy mit csinálsz.
Hát szerintem elég egyértelmű....ha most jól megy a csajozás minek a változás? Vagyis...tényleg szükségeb van neked ilyen könnyen kapható k*rvákra? Ezt neked kell eldönteni....
De amúgy semmi sme biztos....de meg kell mondjam itt sem minden fekete vagy fehér...kicsit dobhatsz a külsődön nem kell attól még r*banchajhász páwának lenni....elegancia is van, nem csak "menő"
Amúgy ha jól értem most vagy egy normális jól kinéző srác...és szeretnél egy olyan igazi mai kis takony lenni már bocsi :D szerintem butaság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!